Almaecetes viztöl akik fogytak elmesélnék a tapasztalataikat?
19# válaszoló
A középszerüség az emberi társadalom - és az álati csordák- természeti,genetikai adottságai. Ez nem kritika.
Ez így van és kész.
A jobbítás mindig úgy kezdődik, hogy kiválunk a középszerüségből. Vagy megismerjük a középszerüségen túli világot.
A langyos víz" szindróma"!
Az, hogy nagy tömegben, az ember elfogadja az általános viselkedési, és gondolati formákat.
Amit te képviselsz az a google által feldobott 1-10 ig ben van.
Ezt csinálják az emberek! EZT CSINÁLTATJÁK az emberekkel!
Nézz már szét! Társadalmunk "népbetegsége" az elhízás,és annak következményei!
Az általad hangoztatott dolgok csak ezt, és JOJO EFEKTUST képviselik!
EZ ÜZLET! PÉNZ! És te ezt nem vagy nem akarod látni!
Ami mindaddig nem baj, amíg ezzel magadnak okozol kárt.
Amikor azonban hirdetni kezded, és ezzel -tudatlanságod okán - olyat mondasz, ami szó szerint egészségromboló, azt nem hagyhatom szó nélkül!
Ahogy mondtam, nem vagyok hajlandó még egyszer több mint egy óráig pötyögni a telefonon.
Időpontok: az emberi szervezet ciklusokként működik. Ezt hozta az evolúciónk. Megdönthetetlen TÉNY.
Ja szerinted irt 17 óra az hülyeség, de az általad írt 21 órai időpont után az már jó.
Nonszensz! Iszonyatosan romboló tudatlanság !
Ne érts félre!!! NEM VAGY BUTA !
NEM IS ISMERLEK.Lehet hogy atomfizikus vagy. Akkor nem lehetsz buta. Vagy cégvezető. Vagy egy pék. stb. Értesz a munkádhoz.
De ez nem jelenti azt, hogy értesz a táplálkozáshoz is. NEM mondhatok rád ilyet ismeretlenül.
Ahogy te engem "lebetegeztél"
Akkor én lennék a buta. De tényleg.
Amit mondasz, az a "butaság" nem te !
Nincs elég információd csak a google 1-10 feldobása.
A kávé étkezés!? Ugyan már!!
160-190/ 95-108 volt a vérnyomásom.
Most 120-140/78-82 között. 46 évesen. Olyan múltal, hogy te abba már rég belehaltál volna.
Én pontosan tudom minden egyes szavam bizonyítékát. AMI NEM A GOOGLE. Professzorok,orvos doktorok, kutató orvosok tanulmányai,könyvei!
Amiket keresni kell, mert nem lessz egyszetű, - de nem is nehéz- megtalálni.
Csináld ahogy akarod. De ne okozz másnak kárt, az egysíkú tájékozatlanságid miatt.
Inkább kutakodj!
Mert nem vagy buta,csak keveset tudsz!
Ha nem kutakodsz csak az "általánosban", akkor üdvözöllek a jojo efektus -neked kitalált-világában !
Még valami az utolsó hozzászólásodhoz.
Hát igen. Tudod pontosan a rohadásról van szó.
A te módszereddel megromlik benned a kaja mielőtt a szervezetednek sikerülne normálisan megemészteni. Egy csomó toxint termelve.
Az enyében pedig, megemésztődik! Tápanyagokkal látva el a szervezeted!
Ez a nem mindegy. Meg az hogy én el is tudom pontosan magyarázni.
A nyugdíjas úrnak!
Kérem uram,ha szeretne dédapa korában,sakkozni,kártyázni,vagy akár labdázni egy kicsit az unokákkal ne az orvosokkal foglalkozzon,hanem sokat sétáljon,néha gyorsabban és egyen egészségesen.
NE A KALÓRIÁKAT SZÁMOLJA hanem úgy étkezzen hogy a szervezetnek könnyű legyen tápanyaghoz jutnia. Akkor majd ő lidobja ami nem kell neki. Erre van a salakanyagok kiürítése !
A szervezet egy tökéletes rendszer.Hadja had működjön. Ne akarja jobban tudni nála!
szép napot.
Meghogy az en talalatom a google 1-10 ajanlata, mikor te magad mondtad hogy onalloan kutakodtal. Az en dietam, a huszonhatodik amit kiprobalok, es az elso ami mukodik anelkul, hogy par nap csokieves utan visszaugrana az osszes leadott kilo. Az en dietam szakemberek altal, tudomanyosan tamogatott. Szoval ne gyere nekem itt a jojo-effektussal. Az barkinel elofordulhat, nem csak dietatol fuggoen, hanem genetikatol fuggoen is. Az pedig nem mukodik, hogy lefogyod a vagyott x kilot, majd ugyanugy zabalod amit elotte, mert vissza fogod hizni. Az ertelmes ember felismeri, hogy nem volt jo az etrendje, ezert hizott meg (kiveve persze hormonalis problemak, betegsegek miatt valo hizasnal), es nem is ter arra vissza tobbet. Csak amint elerte az alomalakot, kicsit tobbet engedhet maganak, nincsenek olyan szigoru szabalyok, mint a fogyas alatt.
Elvezem, hogy kiforgatod a szavaimat. A kave etkezes, abbol a szempontbol, hogy inzulinvalaszt valt ki a szervezetben, foleg ha cukros-tejes. Persze, nem teljes erteku etkezes, nem is tapanyag, de hatassal van a szervezetre, eltomiti a legtobb embert egy par orara - en ezert sem reggelizem. Akkor eszem, mikor ehes vagyok a kave utan legkozelebb. Azt sem allitottam, hogy a kesei etkezes a jo, szimplan azt kivantam bizonyitani, hogy nincs semmilyen kapcsolo a testunkben 5-6 ora fele ami hirtelen elraktarozna az osszes kajat amit megeszunk. Ha esetleg 8kor vagy utana eszik az ember, akkor sem lesz semmi baj, mig alvas elott ez legalabb 2 oraval tortenik. De tenyleg csak akkor szabad enni ha ehes vagy, nem falatozni a foetkezeseid kozott semmit, hagyni a szervezetet pihenni, es egyuttal dolgozni az elozo foetkezes feldolgozasan.
A gyorsan felszivodo szenhidratok nem a barataink a dieta alatt, mint ahogy mar irtam a krumpli, kenyerfelek, es tesztak mind kiesnek emiatt. Persze szenhidratra SZUKSEGE VAN a szervezetnek, de be lehet vinni mas forrasokbol is azt, zoldsegekkel.
En nem irok konkret etrendet, mert ugy tartom nincs egy univerzalis dieta ami mukodhet mindenkinek. Nyisd ki a szemed, alkatilag mennyire kulonbozoek vagyunk, foleg a noknel figyelheto ez meg szepen, es ez mind a hormonok altal van befolyasolva. Van akinek a zsirosabb etrend is jol mukodik (ezen vagyok en is es megis fogytam, nahat, a zsir nem ellenseg), van akinek tobb szenhidrat kell, mert ok rosszul vannak a zsirtol, faj a gyomruk, faradtak utana. De ez csak az etkezesek osszetetelen valtoztat egy kicsit, az alapelveken nem. Vagy eszel rizst, quinoat, stb a kajadhoz, vagy nem. Ilyenek. De a gyors szenhidratok, mint a gyumolcsok is, nem lesznek a legjobbak, max nasinak. Es akkor ezt lehet fokozni tejtermekek elhagyasaval, stb, van akinek az is akadalyozza a fogyast ha sokat eszik, én nem hagytam el teljesen, es nekem igy is jo. Egyentol fugg.
Neked meg egyetlen erved sincs arra mi az ami miatt az en dietam szerinted karos, mainstream, mittudomenmicsoda. Ezt a fajta etrendet rengetegen nem ismerik, nem ertik, esely sincs ra hogy a google ezt reklamozza. De egyre tobben kezdik el belatni, hogy jo hatasa van. Nem csak a sulyra nezve, de az energiara is, amivel indulsz a napodnak, sok hormonbetegsegben szenvedonek jobbak lettek az eredmenyei a hosszu kitartas, clean eating eredmenyekepp. Nincs puffadas, stb. Legyszives, ne reklamozz egy neked ki tudja miaron bevalt dietat konkret tenyekkel, mikor masnak ismeretlenul lehet hogy arthatsz vele. Koszonom.
Tisztelt 23#
Igazán nincs mit köszönnöd. Nem értettél meg semmit. És így a tudásod sem nőtt.
Gyanítom,hogy te ezt direkt csinálod.
Elképesztő, hogy milyen szándékossággal beszélsz mellé. Mintha el sem olvastad volna az írásom.
Minden amit leírtam nagyából visszaírva és kész. Amit én róttam föl az most nekem van felróva.
Ha szórakoztatott a válaszom örülök neki. Legalább ennyit elértem. Csak hogy tudd. Ezzel egy kicsit hozzájárultam az egészségedhez. Többel akartam,de nem vagyok telhetetlen. És nem is érdekem. Úgyhogy elégedett vagyok ennyivel is.
De egyébként nekem tényleg mindegy is.
Ahogy írtam minden,de minden az irányba mutat,hogy az általad képviselt (fősodratú) "táplálkozás és életmódváltás" ami elképesztően hamis és hazug -csak jó a piárja- okozza a jojo efektust. És magas vérnyomást,a cukorbetegséget.
De tudod mit!
Látom, hogy nem vagy durva és buta,közönséges kommentelő.
Ezennel elnézést kérek ha megbántottalak valamivel,mert a cél nem ez volt.
Szerintem -mivel ebböl nem lessz konszenzus kettőnk között- hagyuk a saját véleményünk, módszerünk további bizonygatását, és hagyjuk, had döntsenek az itt olvasgatók!
Eleget beszéltem(tünk) már itt ahhoz,hogy -felnőtt emberek révén- dönteni tudjanak.
Nekik kell dönteni,nem nekünk!
Amit feltétlenül fontosnak tartottunk azt leírtuk.
Tehát mivel ide nem férnek könyvnyi anyagok, úgy gondolom,mindketten megtettük amit meglehetett anélkül,hogy túl személyeskedővé váltunk volna.
Részemről itt a vége.
Sok sikert mindenkinek válsztástól függetlenül.
üdv
szép napot
Ja igen!
Tisztelettel jó egészséget,és sok sikert kívánok neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!