Almaecetes viztöl akik fogytak elmesélnék a tapasztalataikat?
közben másra is figyelek így elvesztettem a fonalat párszor.
Szóval amig megpárolod a zöldséget ( két napi adagot is elkészíthetsz,a hütőbe jó helye van) addig a hagymát fél karikára vágod és pirítod. Ha félig kész, hozzáteszed a szintén fél karikára vágott paprikát. Mrhet a magház is bele. Mikor majdnem kész 1-2 gerezd tört fokhagyma, só bors,kakukkfű (óvatosan intenzív füszer) bazsalikom,majoranna,oregánó,rozmaring(óvatosan) petrezselyem ( óvatosan )
Kicsit még pirítod. Tehetsz alá fél deci vizet, hogy ne égjen le.
A megpárolt zöldségeket beleteszed és flóra vagy valami hasonló minőségü margarint teszel hozzá,vagy olíva olajat ( ez a legegészségesebb) vagy egyenlő arányban mind kettöt. Ez már csak részlet és izlés kérdése. Összekevered, hogy bevonja a párolt zöldséget ez a fantasztikus illatozó fűszeres "szaft"
Kb fél óra ( nem több)és kész van.
Fehérje vagy hús nap
Bármilyen húst,vagy pörköltet is csináltál a családnak, kiveszed a neked jutó porciót és a zöldkörettel eszed. Nem is hinnéd milyen finom egy pörkölt szaftal,hússal összekeverve. Ha sült hús akkor azzal. Rántott csak 2-3 hét után ha már tisztultál.
Itt ehetsz bármi előbb leírt konzerv zöldséget is hozzá.
Ajánlom hogy sokat, nagyon sokat egyél. Így nem leszel este éhes.
szénhidrát nap
Tészta kifőz összekever. ☺
Zsömle kibelez megtölt, megesz.☺ A belét hozzá eszed.
Eggyik nap szénhidrát a másik nap hús.
Tartsd be, hogy egyik nap vagy tészta,szömle zöldkörettel, vagy hús zöldkörettel.
Az első pár napban lehetnek esti éhségérzet amíg meg nem tanulod hogy mennyit egyél délben. Az is jó ha kihúzod 13-14 óráig és útána ebédelsz. Addig víz és gyümölcs jöhet. Egyszerűbb lessz az estéd.
Nekem pár nap után semmi sem hiányzott.
addig ettem amig lefordultam a székről. Utána már jóval kevesebb is elég volt.
Ami fontos. Nem fog leverni a lábadról és nem leszel fáradt tőle akármennyit is eszel. Nem leszel éhes, könnyű lessz a gyomrod.
Pár nap alatt (1-5 nap neekem 3 kellett ) túllendülsz a kezdeteken és már akkor fogod érezni a hatást.
Nem álltatlak. Ha eddig minden "sza.t" összeettél - nem kötelezö jelleggel- de felfúj, vagy éhes leszel egy kicsit.De ez egyén függő. Nekem nem volt vészes. A feleségemnek egy kicsit☺ Túl kell lendülni rajta.
Kezd el pénteken a kúrát hogy a hétvége is beleessen a tisztulásba.
Késöbb kb 3-4. hét után jöhetnek az általad kitalált felkutatott megváltoztatott,panírozott kaják.
Zöldségpörkölt( ez már az elejétöl ehető)
rántott mindenféle, ( gomba, karfiol,cukkini,patiszon, húsok és minden földi jó ☺ ) csak a fenti alapelveket tartsd be. Az sem lessz baj, ha egy hónap után ünnepi vacsorán végigeszed a menüsort. Addigra a szervezeted tisztult lessz, és ki tudja hajítani azt ami nem jó neki. Egy grammot se fogsz visszahízni. Utána szépen folytatod a fentieket. Nem fog számítani az sem egy idő után ha hetente kétszer háromszor becsalsz. Ha a utána következö napon folytatod a fentieket.
A szabályok egyértelműek.
És azokat A LEGNAGYOBB SZIGORRAL KELL BETARTANI. LEGALÁBB 1 HÓNAPIG. SEMMIT, DE SEMMIT NEM LAZÍTHATSZ RAJTA !
Ha nem tudtál enni úgy ahogy kell, akkor sem veszel szendvicset,nem intézel összehangolt, lerohanó jellegű, katonai offenzívát a hűtőd ellen.
AKKOR MAJSZOLOD az almácskádat, répácskádat, banánkádat egész nap. Soha ezen a világon még senki nem halt bele egy nap nemevésbe. De kettőbe sem.
Úgyhogy hagyd a világvége, önsajnáló, nekem ez úgyse jó,jaj felfújódom,jaj egésznap nem ettem semmit egy kis süti,pékáru nem árt.
De árt főleg az elején. Ezt meg kellértened.
Ha kitaláltál valamit és van kérdés hogy azt eheted e és hogyan akkor kérdezz gíugodtan
sok sikert
szép napot
ja igen nem kell az egész zölköret mennyiséget megcsinéni egyszerre.
két három marék a mexikóiból és a 450 grammosoknak az 1/3 a egyszerre.
A paprika és a hagyma paradicsom fokhagyma az minden adagban legyen benne az a mennyiség amit írtam. Ha több kell répa párolva,vagy bármi ami engedélyezett.
szénhidrát napon jó a paprika paradicsom,hagíma,uborka... stb sütőben héjában sült krumplival. Margarinnal zöldséggel. Jó a vajas kenyér savanyú képosztával. Vágj a kápsztába hagymát keverd össze. egyél belőle. Nem leszel hagymaszagú és nagíon finom. Egyszerü gyors egészséges,megengedett és laktató.
Ez a kommentelo beteg. Ne hallgass ra. Semmi ertelme idoponthoz kotott etrendet tartani, a tested nem a faliorahoz igazodik, hanem az ebren toltott orakhoz. Hatalmas baromsag, hogy nem lehet ot, hat utan enni - persze, ha kilenckor lefekszel igy is van. Ha kb 2-3 oraval eszel alvas elott utoljara az mar boven jo, nem fogsz elhizni. Orahoz kotni az etkezeseodet onsanyargatas, es tarthatatlan egy dolgozo ember szamara. Akkor kell enni mikor ehes vagy, es ha jo tapanyagokat viszel be, ez is eleg a fogyashoz. Nem szabad hinni az ilyem "csodadietakban". Kovetkezo baromsag a gyumolcs reggelire. Tiszta cukor. Harom perc alatt megehezik tole az ember. Talan kedves kommentelonk ehezve fogyott, de ennek semmi ertelme. Meg az is, hogy ne igyal etkezes utan???? Mirol beszel ez??? Egesz nap szepen elosztva kb 3 liter folyadek, ha tobb az nem baj, de ha eddig kevesebbet ittal csak lassan szabad hozzaszoktatni a szervezetet, mert megeshet hogy rosszul lehetsz a hirtelen mennyisegtol.
Az a helyzet, hogy minden embernek mas az anyagcsereje, es annak alapjan illik etkezni. Van akinek 5x keveset jó, de van akinek 2-3x sokat. Ezt egyszeruen meg tudod figyelni, ha ehezel a napi 5x keves kajatol, egyertelmuen a masik lesz jo neked. Felejtsd el a kenyeret egy idore, kedves kommentelo, meghogy margarinos kenyer! Ekkora baromsagot. Fogyjon azzal a halal. Lehet kesziteni tojas-, avokado-, padlizsankremet, lehet enni tonhalat, rengeteg mindent. Es akkor mar inkabb vaj, mint margarin. Nade terjunk vissza. Hagyd el a kenyeret, a tesztat, es a krumplit. Egyel helyette soksok zoldseget, tojast, jo szenhidratokat. Husokbol nyugodtan egyel amit kivansz, nem kell csirkemellet enni ejjel-nappal. Gyumolccsel pedig ovatosan,banant SEMMIKÉPP, mert tiszta cukor az egesz, es nem tomit el annyi idore, hogy megerje azt a sokat megenni. Ha mar ennyit megteszel, meg kaloriat sem kell szamolgatnod (ugyis kevesebb lesz mint a pizza meg hamburger) es fogyni fogsz. En is fogytam, 5 kilot egy honap alatt, egyelore most itt tartok.
Ne keresd a csodakat, ha te pizzan akarsz elni nem fogsz attol fogyni, hogy almaecetet vedelsz, sem azon, hogy hatkor eszel utoljara. Itt donteseket kell hozni, fogyni akarunk, vagy nem akarunk?! Es ha igen, akkor radikalis valtoztatasok kellenek az eletmododban, nem holmi idozitett baromsagok. Tudom, most tokre nem leszek nepszeru, mert olyat mondtam, ami nem a vilag legkenyelmesebb dolga, es fel kell adni dolgokat hozza. De a masik kommentelo nem tudom honnan szedte a kitatasaibol, hogy ez az etrend jo. Csak tonkreteszed magad vele.
Ne falatozz etkezesek kozott, hagyd a testedet bekeben dolgozni az elozo kajan. Ha allandoan megdobod az inzulinjat, az sem segit a fogyasban.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
irtam egy jó kis választ 1 A/4 oldal biztos volt a betegezőnek!! Tényeket! Úgy néz ki elszált.
Én mégegyszer nem fogom bepötyögni az biztos.
13 ast Csak sajnálni tudom. Meg azt is akit meg tud gyözni a butaságaival. Sajnálom hogy elszált a válaszom de ez van.
A lehetőséget megadtam. Nem kell nekem a működő dolgokat bizonygatnom itt. Leírtam amit tudnotok kell ahhoz, hogy sikeet érjetek el. Higyetek a dogmákat puffogtató tudatlannak vagy az általam leírtakat tartsátok be. Nekem mindegy.
Szép napot.
Kerdezo, jelen esetben sajnos igen. A kenyerben mindenkepp sok a szenhidrat a liszt miatt, mindegy milyen, bar talan a rozs valamivel egeszsegesebb mint a feher kenyer, de pontos es megalapozott valaszt erre most nem tudok adni. Mindenesetre ha fogyni szeretnel, en teljesen elhagynam. Nehez elkepzelni ugy az eletet, de en egy het alatt megszoktam.
A kedves masik valaszolonak csak annyit mondanek, sokmindentol lehet fogyni, de nem mindegy elrohad-e a tested kozben, vagy egeszseges, energetikus leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!