Hány cm, és hány kg-ok vagytok, mindenki válaszoljon?
Nem, ki kell ábrándítsalak, nem vagyok dagadt. Vékony vagyok, és még mellem is van meg fenekem. Nehéz elképzelni tudom, de vannak olyan emberek, akik nem neten keresnek két méret megadása után önigazolást vadidegen emberektől.
Félre a szemétkedést: szerintem te, - kizárólag magasság és súly alapján - jól nézhetsz ki kifejezetten, sok hasonló helyzetben lévő valószínűleg irigy is rád.
Szia!
176cm és 86kg vagyok:) Annyi szeretnék lenni mint te! Most kezdtem fogyizni, már 2kg lement, már csak 18 van hátra...
Terhesség előtt 67-68 voltam, és nagyon jól éreztem magam. A párom imádott (most is imád), és máshonnan is kaptam elismerést.
Szerintem nem nézhetsz ki rosszul, csak gondolom a babák után kicsit változott az alakod. Sporttal sokat lehet ezen javítani. Ha a párod szerint nem vagy tökéletes, akkor mondd meg neki, hogy segítsen és vigyázzon a gyerekekre ameddig te sportolni méssz. Amúgy meg a tökéletes alak helyett "kapott" 3 tökéletes gyereket!
175cm 61kg, de a te súlyod 3gyerek után szerintem egyáltalán nem sok
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!