1/6 anonim válasza:
a magasság genetika kérdése
van néhány gyógyszer, aminek mellékhatása is okozhat növekedésmegállítást
2/6 anonim válasza:
1.80 vagyok. 17 évesen megláttam a leendő anyósom, és akkor megálltam a növésben.Pedig még nőhettem volna.
3/6 anonim válasza:
Elégtelen táplálkozás miatt nem jut elegendő tápanyag a szervezetbe csontnövekedéshez.
Hormonális zavarok.
Hosszú csontok (sípcsont, combcsont) csontosodása befejeződött (ez utóbbi változó hogy kinek mikor következik be valahol 15-25 éves kor között, genetika, de ha már megtörtént, nincs az a kezelés aminek hatására az ember tovább nőhetne)
4/6 anonim válasza:
Ha vészesen keveset eszel, brutál egészségtelen cuccokból, akkor nagyon lefogysz, megszűnik a menzeszed (ha lány vagy), utána pár héttel elkezdenek leállni a szerveid, de persze eleinte csak a hajad hullik, utána légzési problémáid lesznek, majd elájulsz naponta párszor, jó esetben kórházba visznek, és anorexiával kezelnek... A növekedést pl az éhezés le tudja állítani, de ha "rosszak" a génjeid, más a testfelépítésed, tovább fogsz nőni, az éhezés ellenére. Ebben az esetben deformálódnak a gyenge, vékony csontjaid stb
5/6 anonim válasza:
-Tápanyaghiány (minőségi és mennyiségi)
-Erős fizikai megterhelés
-Stressz, kialvatlanság
-Betegségek (akut és idült is)
-Sérülések (nyilván súlyosabb)
-Gyógyszerek
-Mérgek
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És milyen gyógyszerektől?
2017. máj. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!