Mennyit kene meg fogynom? Honnan?
176 cm magas vagyok , 67 kg
mellboseg: 91 cm
csipo:95
derek:65
a hasamrol tudom h kene lemenjek meg a labaim eleg vastagok de azzal nemtudok mit kezdeni. annyira utalom mar:(
Nem kell aggódnod, a testtömeg indexed teljesen normális értékek között van. 18.5 és 25-ös testömeg-index-el rendelkező emberek, ha ebbe a tartományba esnek (18.5 és 25 közt), akkor TELJESEN NORMÁLIS a testtömegük!
(testúly [kg] osztva a magasság négyzetével [pl. 1,76] = testömeg-index. Példa: 50 [kg] szorozva (1,60 X 1,60) = 19.53125)
a túlsúly 25 felett kezdődik. a Te tesstömeg-indexed 21.62964876033058, tehát te teljesen normális testsúllyal rendelkezel :) Ne izgulj, nem kell pálcika-vékonynak lenned :) Csak fogadd el önmagad úgy, ahogy vagy, és máris szép leszel :)
Szerintem sehonnan:) Max. Csípőről 1-2 centit ha akarsz de a magasságodhoz szerintem szupik az adataid:D
A derekadról szerintem nem kéne fogynod!! A magasságodhoz és a csípődhőz meg a mellbőségedhez képest is arányos. A lábadra pedig hatásos a biciklizés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!