A citromkúrát lehet más diétákkal párhuzamosan alkalmazni?
Ez nem diéta.
Lefogyni mozgással fogsz és helyes diétával ami sovány húsokon, zöldségeken, alacsony glikémiás indexű szénhidrátokon alapul mint pl zabpehely teljes kiőrlésű cuccok.
Én sokszor iszom citromlevet (igazi citromból), mert szeretem, kevés vízzel.
Nem fogyok tőle, de nem is ez a cél, hanem a c vitamin.
A kérdező miért fogyna?
Szia, biztosan lehet, ha bírod. De itt ugye azt írják, hogy ne egyél húst. Amúgy az egyéb diétákban többnyire sok fehérje javasolt.
Szerintem próbáld ki ezt, bajod nem lesz tőle, tuti. Én nem vagyok vega, de alig eszem húst, undorodom tőle, oszt egészséges vagyok mint a makk Marcsi :O)
Ha ez segít, halottam a faluban elsőszájból, két fickó is mondta, hogy csinálta ezt a citromlé ivást, az egyik 10 kilót, a másik 18 kilót lefogyott. Mindkettő benga nagy állat, gondolom tényleg szükségük volt rá, ha fizikai meló mellett túlsúlyuk alakult ki.
A citromos vizet meg a traktoron is meg lehet inni, tehát bármilyen napirendhez könnyel alkalmazható.
Próbáld ki.
egyszer én is csináltam egy hétig, de semmi nem történt.
Viszont a fogak érzékennyé válhatnak, tehát ehhez valami fogkrémet vegyél, tudod a fogzománcot cseszteti a citrom.
Én szívószállal ittam és nem ízlelgettem, csak ittam minta gép. Na nem dumálok annyit. Majd írd ide mi lett a végeredmény kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!