Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit segítenék? 17/ l

Kicsit segítenék? 17/ l

Figyelt kérdés

15 kiló felesleg van rajtam és szeretnék fogyni iskolakezdésre. Szénhidrátszegény diéta kell gondolom...

Az lenne a kérdésem, hogy középiskolás vagyok és mit reggelizzek meg ebédeljek?

Baj ha reggel 6-kor reggelizek aztán tízórai, ebédet nem tudom mit egyek mert nem vagyok menzás és itt tényleg normálisan kellene ennem mert eddig az volt hogy egész napra 1 szendvics aztán ahogy hazaértem végigettem az egész délutánt de még az estét is. Csak ételesbe nem tudom megoldani esetleg turmixoljak össze valamit?

Jó pár kérdésem lenne még ezenkívül, szóval ha valaki ért a témához és segítene hát én annak nagyon hálás lennék!!! :)

2017. máj. 14. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit kell, de sokunknak valóban jót tesz a szénhidrátcsökkentés, mivel az általában kevésbé laktat, de akinek nincs ilyen gondja, az szénhidrátdúsan is fogyhat, persze, nem azon múlik.

Valóban rendesen kéne ebédelned, úgy tűnik, kiéhezel, azért eszel este olyan sokat, sokan így működünk. Nem világos, mi itt a problémád, az a helyzet. Mindenesetre valami jó fehérjéforrást ajánlok zöldséggel s ha ez kevés kalória, akkor még valamit, ez kinek valami szénhidrát (pl. egy kis gluténmentes gabona), kinek zsír...

2017. máj. 15. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!