Így valamennyit lefogyok?
21:57 - Legyen a futás 1 óra, és heti 7x. 20-30 hasizomgyakorlat. - Ez nulla.
Nem tudom,te honnan kezdted,de én kezdő vagyok és 2 hete járok futni.20-25 perc futástól is majd meghalok.
És egy nagy nulla vagy te ha nem tudod felfogni hogy egy kezdőnek még a 20-30 hasizom is nehéz.Majd 1-2 hónap múlva lehet, hogy birok 1 órát futni és 500 hasizmot csinálni, de most még nem.-.-"
161 centisen 52 kilósnak lenni teljesen jó, ne csinálj marhaságokat.
Menjél le kocogni, amennyit csak bírsz, de akkor bizony enni is kell rendesen. Gondolom, nem a melleid kisebbítése a célod. Ne veszítsd el a nőies formáidat.
A sport, a mozgás neked azért kell, hogy edzettebb, erősebb, egészségesebb legyél, nem szabad fogynod.
Felüléseket meg csak küzdősportolóknak kell csinálniuk, hogy erősebb legyen a hasuk, ne sérüljenek meg a küzdelemben. A futás teljesen jó a has laposabbá tételére.
15 éves vagy, egy még erősen fejlődő szervezet. Nagyon sokféle, és nem is kevés mennyiségű tápanyagra van szükséged. Változatos, mindenféle kaját tartalmazó étrendre van még neked szükséged. Látatlanul azt mondom neked, hogy alultáplált vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!