Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így valamennyit lefogyok?

Így valamennyit lefogyok?

Figyelt kérdés
heti 4x járok el futni 20-25 percet. Nem eszek szinte semmit ami cukros, de ha eszek is nagyon ritkán és csak nagyon minimális mennyiséget. 6-7 után nem eszek. Mikor nem tudok elmenni futni akkor itthon este megcsinálok 20-30 hasizom gyakorlatot. Napi kaja adagom: reggel szinte semmi, d.u egy szendvics (tejföl,paradicsom, káposzta, uborka meg néha paprika) Általában fél 8 körül érek haza úgyhogy akkor már nem eszek, csak sárgarépát vagy tejfölös-hagymás káposztát. Hétvégén szoktam csak rendesen ebédelni főtt ételt, hét közben csak 1-2 alkalommal. 16/L 161cm, 51-52 kg vagyok. Nem tartom magam kövérnek és mások szerint sem vagyok kövért de a hasamra mindenki szerint ráférne egy kis torna amit én is belátok...
2010. máj. 15. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
nos én a 71%-osnak üzenem,h engem is az keserített el,h itt mindenki írta, h egy órát fut meg 40 perceket meg stb! Iskolán kívül SOHA nem futottam, de egy hónapja elkezdtem persze, h nem bírtam lefutni még 10 percet is csak nagyon nehezen elkeseredtem és hagytam az egészet a francba! Mikor újra felötlött a fejemben, h igenis fogok futni akkor a saját tempómban senki hülyeségét nem követve futottam le 10 percet reggel meg este naponta gondoltam egy hét múlva majd 5 perccel többet futok és így is lett már zihálás és minden baromság nélkül megy a 15 perc és nem gondolok arra, h mások 40 perceket futnak meg egy órát! Az is hülye már bocsánat, aki azt írja, h a 10-15 percnek nincs értelme, de igenis van, mert 15 percig nem a gép előtt roskadsz nem tömöd magad és valószínűleg egészséges, h a levegőn vagy persze lehet, h nem égettél el annyi zsírt, de futni is ésszel kell ha én totál kezdőként lefutnék 40 percet, amit egyébként nem bírnék másnap meg se bírnék mozdulni annyira kikészülne a térdem gondolom te már az első napodtól kezdve 1 órát futottál igaz?????? A lényeg a lényeg a saját tapasztalat mondatja velem, h aki futni akar ne a másikat nézegesse és ne ajánljunk egy kezdőnek, aki még életében nem futott 40 percet! Mindenki a saját tempóját kövesse és persze növelje a mennyiséget és bírni fogja ez tuti!
2010. máj. 16. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:
neked az agyadból vett el a 8 év edzés :D komolyan nevetséges vagy..
2010. máj. 16. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:

21:57 - Legyen a futás 1 óra, és heti 7x. 20-30 hasizomgyakorlat. - Ez nulla.

Nem tudom,te honnan kezdted,de én kezdő vagyok és 2 hete járok futni.20-25 perc futástól is majd meghalok.

És egy nagy nulla vagy te ha nem tudod felfogni hogy egy kezdőnek még a 20-30 hasizom is nehéz.Majd 1-2 hónap múlva lehet, hogy birok 1 órát futni és 500 hasizmot csinálni, de most még nem.-.-"

2010. máj. 16. 12:25
 14/15 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

161 centisen 52 kilósnak lenni teljesen jó, ne csinálj marhaságokat.

Menjél le kocogni, amennyit csak bírsz, de akkor bizony enni is kell rendesen. Gondolom, nem a melleid kisebbítése a célod. Ne veszítsd el a nőies formáidat.

A sport, a mozgás neked azért kell, hogy edzettebb, erősebb, egészségesebb legyél, nem szabad fogynod.

Felüléseket meg csak küzdősportolóknak kell csinálniuk, hogy erősebb legyen a hasuk, ne sérüljenek meg a küzdelemben. A futás teljesen jó a has laposabbá tételére.

15 éves vagy, egy még erősen fejlődő szervezet. Nagyon sokféle, és nem is kevés mennyiségű tápanyagra van szükséged. Változatos, mindenféle kaját tartalmazó étrendre van még neked szükséged. Látatlanul azt mondom neked, hogy alultáplált vagy.

2010. máj. 16. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont baromságot csinálsz. 161 cm - 52 kg? Ez még kevés is, nem hogy fogyni kéne... Sosem fogom megérteni az olyanokat, akik 20 kiló mínusszal érzik jól magukat. (Le lehet pontozni, én csak véleményt mondtam.)
2010. júl. 30. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!