Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kfc nagyon hízlal? Baj ha...

A kfc nagyon hízlal? Baj ha heti 1x eszek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amikor ott eszel az lehet a te "csalonapod" ugyanigy aznap nyilvan nem fogsz fogyni (feltetelezem nem csak a KFC-t eszed egesznap hanem mast is) .Nekem pl nem fer bele mert ehes lennek es tullepnem a keretem,meg nem is csalonapozok.Viszont ha neked belefer akkor siman.
2017. máj. 6. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
sosem a KFC/Meki/B.King hizlal, hanem a mértéktelenség. :P Ismerek olyan nőt, aki napi egy tábla csokit simán elnassol, de édesítővel issza a kávét, mert a kávéban lévő cukor hizlal. :O A legtöbb elhízott ember csak magának hazudik, amikor laza eleganciával megfeledkezik az étkezéseinél sokszor nagyobb kalóriatartalmú nassolásairól. "Alig eszek, mégis hízok." És a nassolás az nem evés? Nyugodtan ehetsz bármit - mértékkel! Illetve nem árt mozogni is - a mozgólépcső és a busz nem számít annak. :)
2017. máj. 6. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, ha héten egyszer kfc-zel. csak nyilván ne lefekvés előtt 1 órával pl. :D
2017. máj. 6. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A kalóriatöbblet hizlal. Ha te naponta kfc-zel (lehet lefekvés előtt is, nem az számít), de megvan a meggyőző deficited, jól fogysz. Energiabevitel, energiafelhasználás, ez tudomány, nem mágia...
2017. máj. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!