Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért indul be lassan a...

Miért indul be lassan a fogyás? Nektek mennyi idő után látszott az eredmény?

Figyelt kérdés

Kalóriadeficitben vagyok, sőt, néha úgy érzem, hogy keveset eszem (de nem éhezem). Előfordul azért néha egy kis majonéz, meg csoki, de nem mindennap, nem egész nap azon élek. Szóval a kajálásom rendben van és heti 3x futok. A mérleg szerint 2 kilót leadtam 3 és fél hét alatt... de nem látszik semmi, meg szerintem ez nagyon kevés...

Tapasztaltatok már ilyet?

2017. máj. 6. 15:44
 1/7 A kérdező kommentje:
15 kiló a feleslegem
2017. máj. 6. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Én vegán vagyok, mikor átálltam erre az életmódra akkor akármennyit ettem (sok gyümi és zöldség, hüvelyesek, olajos magvak, sütik...) beindult a fogyás és két hét alatt hirtelen lement 4 kiló. Azután túl sok ch-t ettem reggel, délbe,este, uzsinak és egy kiló visszajött, azóta stagnálok. Most megint visszatértem a sok zöldséghez és gyümölcshöz leginkább nyersen próbálom enni :)
2017. máj. 6. 17:07
 3/7 anonim válasza:
0%
Amit leadsz azt vissza is szeded.stesszelj akkor fogyoznod se kell.munka magánélet bumm lement 25 kg 3 hónap alatt,most birkózom de nem jön vissza,pedig hiányzik rólam,
2017. máj. 6. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2kg három és fél hét alatt nemhogy nagyon kevés, hanem nagyon jó!
2017. máj. 6. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
A kajat vissza kellene fognod, én 3 het alatt fogytam 11 kg.heti 4 edzessel.édességet egyatalan nem eszem, reggeli zabpehely, ebed-vacsi csirke zöldseggel.vagy salata.plussz szedek egy zsíregetőt, amitől egyatalan nem vagyok éhes és faradt sem.S-es nadrag rámjön, eddig L-es volt.
2017. máj. 6. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogysz lassan, ha ez zsírból ment, ez remek. 2 kiló nem akárkin látszik meg, kitartás :)

Nekem úgy fél év után tűnt fel változás, ha már kérdezed... Elégedett voltam vele.

2017. máj. 6. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még az 5 kiló minusz sem tűnt fel igazán. Persze minusz 1-2 centit bele lehetett magyarázni ide-oda, de 7-8-nál kezdtem érezni jelentős változást a tükörképemben.

A minusz 5 kilónál egyetlen észrevételem volt. A diétám előtt vettem egy nadrágot, ami úgy nézett ki rajtam, mint valami hányinger. Ahogy felvettem a boltban, alig bírtam begombolni és kibuggyant belőle az úszógumim. Megvettem, mert tudtam, hogy diétázni kezdek és életem legjobb döntése volt. Hatalmas erőt adott a kitartáshoz az, amikor az első 5 hét és 5 kiló után felvettem a nadrágot és amellett, hogy simán begomboltam, nem buggyant ki sehonnan semmi. Kifejezetten jól állt. A régi gatyáimban nem vettem észre ilyen komoly változást (Azt leszámítva, hogy az öv szokásos lyukában már kicsit lötyög rajtam a gatya), de ez nagyon simogatta a lelkemet és tök nagy sikernek éltem meg. Azóta ezt is nap mint nap hordom, már nincs félretéve, hogy "majd ha...".

A következő célom egy kis fekete ruha, amit még akkor vettem, amikor 12 kg-mal kevesebb voltam a fél évvel ezelőtti súlyomhoz képest. Ha ennek a zipzárja is feljön problémamentesen újra, én leszek a világ legbüszkébb embere.

Szerintem 1 hét 1 kiló abszolút normális. Nekem volt olyan, hogy két hétig semmit nem mozdult, aztán egy hét alatt ment le 2 kg. Szerintem ezzel abszolút nincs semmi gond.

2017. máj. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!