Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jól csinálom?

Szerintetek jól csinálom?

Figyelt kérdés

165 cm vagyok és 85-6 kgról kezdtem még február végén (22.-e körül)

Heti 4x kondizom és egészségesen igyekszem enni.

Mostanra lement 8-9 kg ( nem tudom kevés-e) és kb 2 hete szedem a super fat burnert a BioTechtől. Szerintetek július 1-ig lemehet még 9 kg kb?

2017. máj. 3. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal jól csinálod ha lement már 8-9 kg.

Ez bő 2 hónap alatt egyáltalán nem kevés,talán még picit gyors is de belefér.

Én nem tartom valószínűleg,hogy tartani tudod végig a heti 1 kg-os fogyást mert mint mondtam az egy kicsit intenzív és azt sem szabad elfelejteni,hogy ahogy egyre kevesebb lesz rajtad a felesleg úgy lesz egyre nehezebb leadni a kilókat, reálisabb elvárás lenne a következő 2 hónapra a -5 kg.

2017. máj. 3. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Jól csinálod. Ne add fel, akkor sem, ha esetleg hetekig stagnálni fogsz. AZ is normális.

Amire viszont nagyon figyelj oda, hogy ha 70kg alá értél, és elérted amit akarsz, akkor se add fel. Mindenképpen úgy kell maradnod, akkor már a cél a súly megtartása.

2017. máj. 3. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez heti kb. 1 kg lehet, szerintem ez túl sok, eléggé koplalás jellege van. Hamar vissza fog jönni, ha lazítasz.
2017. máj. 3. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!