Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Koleszos vagyok, ugyhogy a nyár folyamán akarok erre sort keriteni. Pocakbol es belsőcombból kellene (de inkabb csak izmositani)+ a cukrot hanyagolnom. (van hogy egy egesz tábla tejcsokit megeszek)

Mik a tippjeitek mind étrendben és edzésben is?

Szerintetek a yoga segít az alakformálásban?

Mi az a motiváció ami titeket éltet ezzel kapcsolatban (az mellett, hogy nem akarok kövér lenni)?

2017. ápr. 30. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek alapján úgy gondolom, hogy lehet az is elég lenne ahhoz, hogy fogyj valamennyit, ha megpróbálnád az édességeket, magas cukortartalmú italokat, ételeket az étjezéseidből. Ezen kívül menj el hetente kb 3x edzeni, akár csoportos órára, akár edzőterembe. Motivációnak nézz képeket olyan testalkatú emberekről, amit el szeretnél érni.
2017. ápr. 30. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Kihagyni az étkezéseidből*
2017. ápr. 30. 13:26
 3/3 anonim válasza:
52%

Nekem egy barátom segített, akit mindenki hülyének néz, de én betartottam a tanácsait. Főként étkezés, de mozgás is kellett hozzá. 92-ről 75kg lett, de akkor már nagyon szarul néztem ki, úgyhogy beálltam 80 körülire, azóta is tartom. Ez volt 3 éve. Hetente kb. 70-80 deka ment le folyamatosan. Inkább azt írom, hogy mit nem ettem, mert ami normális étel, abból sajnos nagyon kevés van.... Cukor semmi, beleértve az édes löttyöket, kávét is cukor nélkül, sör és rövidital szintén nuku. Pl. Nestea jó volt, abban kb. 20 kalóra/100ml van. Ami ettől több volt, azt nem ittam. Víz a legjobb, nyilván. A tejben is rengeteg tejcukor van (lásd: kávé). Szénhidrát pl. kenyér minimális volt, talán csak reggelire kicsi. Zsírok, sajtok, margarin nuku. Olajban sült dolgok semmi. Krumpli is felejtős. Szószok, tészták, nehéz majonézes saláták, édes desszertek szintén nuku. Pia: sör és édes, magas cukortartalmú dolgok nem, pl. rövidek, borok stb. Az étkezésem nagyjából így nézett ki: Reggeli általában: pár kanál (30-40g) zabpehely + 2-3dl tej. Laktató. Esetleg egy szelet kenyér, de sok köret: vékony sonka, paradicsom, tojás, egyéb zöldségek.

Ebédre mindig valami száraz: rizs, vagy max. rizi-bizi, csirkemellek, zöldségköret. Esetleg gyros tál (nem zsírban tocsogót), de öntet és hasáb nélkül szigorúan. Leves nuku. A jó kis zsíros húsleves is felejtős. Szószok, mint a ketcup, majonéz szóba se jöhet. Vacsora: pl. csirkemell saláta, vagy egy vékony pirítós zöldségekkel. Mozgás kb. heti 3-4 alkalommal volt és jellemzően futás. Persze eleinte majd elpusztultam, de másfél hónap alatt eljutottam odáig, hogy 10km ment.

És elkezdtem az ételeket nézni, hogy miben hány kalória van. Ezeket fejben tartottam és megpróbáltam úgy intézni, hogy napi 1000-1200 -nál ne nagyon legyen több. Ez elég szigorú és sajnos egy idő után rájön az ember, hogy csupa szemetet zabál. Nézz meg pl. egy ártatlannak tűnő kis müzli szeletet: 150-200 kalória simán van benne. És 1200-nál nem akarsz többet bevinni, ugye?! :D Nem könnyű. Esetleg olyannal érdemes beszélni, aki fitneszezik, mert ők ezeket kívülről vágják. Egy biztos, hogy az alapelv működött, hogy kevés kalória legyen, de laktató étel + mozgás. Ilyen norbi szarokkal, meg csoda módszerekkel nem foglalkoztam, szerintem baromság mind, ahogy van. Nekem ez működött. Másik ismerős is elkezdte a fogyást velem, csak éppen ott szúrta el, hogy ebédre jól bezabált minden nap babkonzerveket, 2 tál főzeléket, meg hasonló vidámságokat, hétvégén meg sörözött ezerrel. Nem is ment le neki egy gramm se. Sok sikert.... :)

2017. ápr. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!