Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem, régebben az emberek...

Nem értem, régebben az emberek dugig ettek, a mostaniak meg eltolják maguktól az ételt. Mi van itt és miért van ez? 15/L

Figyelt kérdés

A papám mindig azt mondja,hogy régebben az anyukája mindig annyi ételt csinált,hogy nem győzőtt egész nap sütni-főzni,annyit ettek. Naponta egy tepsi süteményt+ebédre fél ibrik levest.

Persze,akkor meg volt a sportolás,hisz akkor ingyen volt. Az én papám és a haverjai készítették elő Magyarországon azt,hogy ,,mutogatják a testüket'' a színpadon. Szóval,ja. De a mai fiatalok miért vonják el maguktól az ételt?

2017. ápr. 29. 12:03
 1/7 A kérdező kommentje:

Miért nem esznek annyit amennyi jól esik nekik?

Mert ,,meghíznak?''

Persze nem hamburgerről,pizzáról beszélek. De néha még ez is belefér,hogy élvezzük az adott pillanatot.

2017. ápr. 29. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
1részt manapság nem divat kövérnek lenni, másrészt annak idején nyílván több kaja kellett ahhoz, hogy az ember egész nap a földön dolgozzon, mint az egésznapos gép előtt üléshez.
2017. ápr. 29. 12:16
 3/7 A kérdező kommentje:
A papám már nyugdíjas (nem dolgozik,nem járkál) és még mindig amnyit eszik amennyi belé fér és mégsem kövér.
2017. ápr. 29. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Értem, szóval ha annyit eddzek mint Usain Bolt akkor én is világbajnok sprinter leszek?

Amiről te beszélsz az genetika, vannak genetikailag vékony emberek, de ha körbenézel Magyarország nagy része túlsúlyos.

2017. ápr. 29. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan hogy genetika! Aki olyan alkat, hogy nehezen hízik, az gyakorlatilag bàrmit ehet, bàrmikor, nem hìzik. Ilyen a barátnőm pl. Kenyerrel eszi a rizsköretet is, mègis 42 kg ès 158 cm magas. Èn pedig ha nem figyelek, nagyon hamar felszalad par plusz kiló.

A règieket ne hasonlìtsd, nagymamàmèk pl. kenyeret, szalonnát, zsìros tejet fogyasztottak, de reggel 4-kor màr kinn dolgoztak a földeken dèlelőtt 11-ig, majd dèlutàn megint dolgoztak napnyugtàig. Egèsz napi kemèny munka volt. Kellett az energia, ezèrt nem hìztak. Ma mind nagypapa, nagymama is irtó kövér lett, mert a kenyèr, szalonna, hurka, stb megmaradt, de mozgàs 0.

2017. ápr. 29. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik unokatestvérem négyszer annyit eszik, mint a másik, mégis jóval vékonyabb, pedig kb. egymagasak, s csak némileg aktívabb a vékonyabb. Egyszerűen más-más anyagcserét örököltek, ennyi.

Nomeg túlzások is vannak az ilyen történetekben.

2017. ápr. 29. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan hogy genetika! Aki olyan alkat, hogy nehezen hízik, az gyakorlatilag bàrmit ehet, bàrmikor, nem hìzik. Ilyen a barátnőm pl. Kenyerrel eszi a rizsköretet is, mègis 42 kg ès 158 cm magas. Èn pedig ha nem figyelek, nagyon hamar felszalad par plusz kiló.

A règieket ne hasonlìtsd, nagymamàmèk pl. kenyeret, szalonnát, zsìros tejet fogyasztottak, de reggel 4-kor màr kinn dolgoztak a földeken dèlelőtt 11-ig, majd dèlutàn megint dolgoztak napnyugtàig. Egèsz napi kemèny munka volt. Kellett az energia, ezèrt nem hìztak. Ma mind nagypapa, nagymama is irtó kövér lett, mert a kenyèr, szalonna, hurka, stb megmaradt, de mozgàs 0.

2017. ápr. 29. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!