Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meddig lehet bírni napi 300...

Meddig lehet bírni napi 300 kalóriával?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Végre kibújt a szög a zsákból, azonban akkor rossz kategóriába tetted a kérdésed. És miért harapófogóval kell a LEGLÉNYEGESEBB dolgot kihúzni belőled? Ezzel kellett volna kezdened, mert akkor ehhez mérten lettek volna írva a válaszok!

Te nem fogyni szeretnél, hanem kényszer diétán vagy, és nem tudsz enni a műtéted miatt!

Jobbulást kívánok, és próbálj valami pépeset enni, amit csak nyelni kell. Esetleg turmixoltass le kajákat.

2017. ápr. 26. 07:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, miből jön a 300 kalória. Ha húslevesből, tojásból, alacsony kalóriatartalmú zöldségekből (uborka, brokkoli stb.), néha májból, akkor talán nem halnék éhen ennyi idő alatt. Ha pékáruból, tésztából, akkor 1 nap után kikészülnék.
2017. ápr. 26. 09:32
 13/17 A kérdező kommentje:

11-es,szerintem ez lényegtelen a kérdés szempontjából.

Húsleves lé,bébiétel,fehérje ital az összetétel. Semmi nyers gyümi,zöldség.

2017. ápr. 26. 12:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem sokáig, de nekem a reggelim ennyi, ha nem több...
2017. ápr. 27. 16:27
 15/17 anonim ***** válasza:

"11-es,szerintem ez lényegtelen a kérdés szempontjából."

nem lényegtelen, mert:

1. akkor nem h..lyéznek le, hogy miért csak ennyit eszel és miért sanyargatod magad

2. kényszerből vagy hajlandó ennyit enni, és nem önszántadból!

a kettő között azért van különbség, meg talán, aki ért az ilyen betegségekhez, talán tudna adni neked egy jó kis diétás receptet.

2017. ápr. 27. 20:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Érdekességképpen jelentkezem.Eltelt a 6 hét. Döbbenetes,hogy ennyi kalóriával teljesen működöm. Nem vagyok depis,gyengébb. Újra dolgozom, lightosan edzek. -15 ment le.
2017. máj. 21. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt értem, hogy kibírod ennyi kalóriával. Csak az a baj, hogy hosszú távon esélyes a tápanyag- és vitaminhiány. 300 kalóriába egyszerűen képtelenség belezsúfolni mindent, amire a szervezetednek szüksége van, még akkor is, ha szedsz egy rakás vitamint. És akkor még nem is vettük számításba, hogy nemrég beteg voltál, a teljes felépüléshez pedig normális mennyiségű étel kellene.
2017. máj. 23. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!