Milyen receptekkel fogytok?
Figyelt kérdés
Segítséget kérek! Éppen fogyózom, és tudom, h gyümölcs, zöldség ajánlott...
Szeretnék segítséget kérni: Milyen saláták vannak csak zöldségből vagy csak gyümölcsből (esetleg még sajt v. tejföl öntetnek v. plusz hozzávalónak)
Tudtok jó zöldség / gyümölcs saláta recepteket?
2010. máj. 14. 17:58
1/4 anonim válasza:
a többet mozgok, mint amennyit megeszek recepttel. de tényleg... amúgy. simán fejessaláta vagy jégsaláta, paradicsom, újhagyma, rá joghurt, hozzá esetleg sajt darabkák...
2/4 anonim válasza:
nem a zöldségtől fogysz, hanem a mozgástól...
3/4 anonim válasza:
A legtöbb öntetet felejtsd el, felesleges zsírok és cukrok. A tejföl a tej zsírja, úgy edd. Esetleg natúr joghurtot használhatsz. Amit pl nagyon szeretek: paradicsom, paprika, hagyma, uborka, (meg amilyen zöldséget még gondolsz), csirkemell darabok és egy doboz cottage cheese jól összekutyulva. Plusz a fehér húsokat (csirkemell, hal) nyomjad ezerrel párolva, vagy minimális olíván elkészítve. Fűszerezni meg úgy tudod a csirkét ahogy akarod, nagyon elrontani nem lehet, mert elég natúr íze van.
4/4 anonim válasza:
Az én kedvencem: Jégsaláta,vagy sima fejes salátát darabokra tépkedsz,bele kockázol almát és párolt vagy sült csirkemellkockákat. Egy kis joghurttal leöntöd és kész. Vagy görög saláta: uborka,paradicsom,paprika,hagyma,feta sajt és olivabogyó. Gyümölcsböl meg olyat szoktam,hogy kockázok fel almát,vagy kivit,narancsot és ezt leöntöm a következövel: Lehet kapni fagyasztott erdei gyümölcs mix-et. Felengedem,kis fahéjjal és édesítőszerrel főzöm egy kicsit,majd összepürésítem. Ezt túróra is szoktam önteni. De nagyon sokféle dolgot lehet kreálni,nekem ezek a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!