Picit fogyni szeretnék meg feszesíteni. Vagy hagyjam későbbre?
14 éves vagyok (tudom...már rosszul kezdődik).165 cm vagyok és 55 kg(húsvétkor felszedtem 1 kg-t).A combjaimat szeretném főleg,de tudom,hogy nincs helyi zsírégetés.
2-3 kg-ot szeretnék fogyni max.
Nyárig vagy sulikezdésig szeretném ledobni ezt a pici felesleget.
Elég válogatós vagyok,de szeretnék valami egészségesebb étrendet.
A zöldségeket,gyümölcsöket csak simán szeretem enni.Máshogy egyiket sem eszem meg(pl.főtt répa)
Hogyan tudnám ledobni azt a pár kilót ?Ha szoba biciklizem és ugrókötelezem (+jó étrend ),akkor leadhatom azt a pár kg ?
Vagy hogy kéne csinálnom ?
+Feszesítés :Hogyan kéne csinálnom ?Mennyi idő kéne hozzá hozzá ?
Tudom,hogy még fejlődésben vagyok,de nagyon zavar az a pár kg (főleg a combomon).Szégyenlem magam a fürdőkben is,főleg hogy közben látom a sok szép vékony lányt.
Nemsokára gimi és nem szeretnék így elmenni,főleg hogy lehet hogy úszás is lesz.
14l
A segítséget nagyon köszönöm !
Szia. A sport és a jó étrend együtt a megoldás. Ugrókötél, szobabicikli jó de én még a futást ajánlanám, az a legjobb fogyasztó..legalábbis nekem az nagyon bevált. A szobabicikli egyfajta feszesítést is jelent, mivel ott a combod és a feneked is dolgozik.
Ha ezeket tartod szeptemberig, akkor garantált a fogyás.
Nem baj, ha ilyen fiatal vagy, soha nem kora elkezdeni!:)
Köszönöm szépen ! :)
Minden nap 1-1 óra ugrókötél meg bicikli.Vagy 2 óra kéne ?
+Étrendet is megpróbálok keríteni vagy csinálni !
Köszönöm!
Tudom,hogy arányos a súly,de a combomon van felesleg(meg egy picit a hasamon is) és ez eléggé zavar.A combom nem feszes szóval plötyi egy picit.Ezen szeretnék javítani,meg igen lefogyni egy picit,hátha az segít.
Megpróbálok lábra feszesíteni(ha lehet) és akkor hátha jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!