Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rosszat ettem ma? Mit...

Nagyon rosszat ettem ma? Mit ehetek a nap további részében?

Figyelt kérdés

Szóval dél előtt majdnem egy tányér sajtos makaróni és paradicsomleves, most pedig egy alma!! Ugye nem rontottam el nagyon? Ezek után még ehetek valamit?

Ami van itthon: még két alma, egy körte,

egy uborka, jóadag hagyma,

sajt,

tej,

kefír,

tejföl,

85% csoki,

sima kakaópor és béna cukros kakaópor,

szezámmag,

zacskós leves,

fehér kenyér,

és nagyjából ennyi.

2010. máj. 14. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

eddig tökéletes a koplaláshoz...ja, ha fogyókúrázni akarnál, akkor napi 5-6 ×-i étkezés és min 3*1 óra mozgás hetente

[link]

2010. máj. 14. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ami kéne egy korrekt diétához:

Sovány fehér húsok, tehát csirkemell, pulykamell, halak.

Jó minőségű szénhidrátok, tehát: barnarizs, natúr zabpehely, teljeskiőrlésű dolgok

Sok párolt zöldség: Brokkoli, cukkini, gomba, borsó stb.

Alcsony GI-jű gyümölcsök: Alma, narancs, málna, eper stb.

És amit már írtak előttem, napi 5-6 kis étkezés...

Ezekből neked semmi nincs otthon :D

Szóval ez van... más nincs :)

2010. máj. 14. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Elrontottad már akkor, amikor meggondolatlanul akartál fogyni. Előttem szólókkal egyetértek. A hűtőd tartalma meg egy vicc, nem pedig egészséges vagy ne adj isten "fogyókúrás". Nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani, mert egyébként a fogyókúra végeztével ha visszatérsz a szemét kajálásra, ugyanúgy visszahízol.
2010. máj. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!