Célom a teljes szallkas test! De hogyan? Légyszives ne írjatok le hogy mar van ilyen kerdes mert egyik se felel meg nekem! A lenyeg hogy 75 kg vagyok es minimalis test zsirral!
Figyelt kérdés
Megy a dieta cardio ,szedek zsiregetot , dietas proteint , aminot , napi 3 liter viz , de meg mindig van rajtam olyan minimalis zsir amit mar semmi otletem h tuntessem el leginkabb a hasamon ! Tulzasba nem akarom vinni a kardiot mert akkor izombol sokat fogok veszteni ! Akinek van hozzá ertő tanacsa segitsen !2017. ápr. 17. 11:49
1/7 anonim válasza:
Egy bizonyos testzsírszázalék alá nem fogsz tudsz lemenni naturálban. A has kockás?
2/7 A kérdező kommentje:
Kockas de viszont van rajta az a kis zsir ami epp eltakarja hogy ne jojjon ki !
2017. ápr. 17. 12:36
3/7 anonim válasza:
Akkor nem kockás. :-)
Mióta diétázol?
4/7 A kérdező kommentje:
'Most lesz 4 hete ! Revex 16 zsiregetot szedek !
2017. ápr. 17. 14:16
5/7 anonim válasza:
Az még nem sok. Én 5-6 hónapokat szoktam diétázni,mire számomra is elfogadható a forma. Légy türelemmel!
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor türelemmel leszek es folytatom a tervem tovabb ! Illetve meg egy olyan kerdes is felmerult bennem , hogy a cardiot es a sulyoz edzest azt hogyan osszam le hogy jo legyen ?
2017. ápr. 17. 14:45
7/7 anonim válasza:
Ez elég egyéni és elég szintfüggő. Ki kell tapasztalni, hogy mi legjobb neked. Én pl. heti négyszer súlyzózok,viszont egyenlőre kevés kardiót csinálok. Így fogyok heti 50-70 dkg-t. Majd beiktatok többet, ha lassul a fogyás. Mindenesetre jobb külön tenni a súlyzós edzéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!