A futás, biciklizés vagy a torna fogyaszt jobban?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert amíg nem volt jó idő,nem futottam és bicikliztem,csak tornáztam.És volt eredmény.Mostanában többet futok és biciklizek és kevesebbet tornázom,mert arra már sem időm,sem energiám nincs.Úgy csinálom,hogyminden nap biciklivel megyek dolgozni és este még mellé vagy futok kb 41 percet,vagy ugyanennyit tornázom.De azt vettem észre,mióta így csinálom,nem fogyok.Sőt.Mintha visszajött volna pár deka,és ami rosszabb,hogy centikben is látszik.Vagy ez csak attól van,hogy most fog megjönni?Ilyenkor lehetséges,hogy többet nyomok és vastagabb(vizesebb) vagyok?2010. máj. 13. 19:57
1/1 anonim válasza:
menzesztől ilyenkor jó pár kg vizet visszatart a szervezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!