Szerintetek ez most belefér így húsvétkor vagy inkább ne?
Fogyni nem szeretnék, súlyt tartok. Életmódot váltottam, kalóriákat régen számoltam, most már csak úgy saccra megy minden. A lényeg, hogy, ma sütöttem répás kuglófot, egészséges hozzávalókból, darált diót tettem bele liszt helyett. Ebből ettem elég sokat. A családnak is ízlett, el is fogyott. Reggelire ettem zabkását és egy almát. Ebédre ettem 3 szelet sajtkrémes sült húst (light sajtkrémmel) és 3 túróval és sajttal töltött gombát. Ezután jött a baj, amikor jött a nagyim aki hozott sütit..a "cipőtalp" névre hallgató finomság a gyengém. Ez úgy néz ki, hogy van egy ostyalap, azon egy piskóta (liszt helyett dióval) és rakta kávés krém, a tetején dió. Ebből ettem, nem annyira nagyon sokat, de azért ettem pár szeletet. Ezen kívül becsúszott még 2 szelet méteres kalács. Mára már teljesen tele vagyok, de a kérdésem az lenne hogy ez így nagyon rossz volt? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy holnap megyünk rokonokhoz...Náluk egyek sütit szerintetek? Egyek a finom kajákból vagy fogjam vissza magam? Reggel egyek a nagyim-készítette kalácsból? Ti hogyan csinálnátok? Alapvetően úgy terveztem, hogy holnap fogok ilyeneket enni, amikor elmegyünk, de nagyikám nagyon bekavart sajnos.:(
Egyébként sportolok, heti 3-4x járok aerobik órákra (crossfit, spinning, erősítő edzések). Legközelebb kedden lesz alkalmam menni.
17/L
166 cm/53 kg
Szerintem nyugodtan egyél mindenböl, de keveset - ne úgy, mint ma, mert ma kicsit elszaladt veled a ló!
Alapesetben ha egy-egy nagyobb ünnep alatt nem veszed szigorúan az étrendet, attól nem hízol el, feltéve, hoyg utána megint normálisan étkezel.
Viszont ez problémás lehet: "darált diót tettem bele liszt helyett" - ezzel ugyanis sokkal több kalóriát és zsírt tettél bele, mintha lisztet használtál volna. Ugyanis:
100 g liszt 385 kcal, fehérje 5g, szénhidrát 55g, zsír 16g.
100 g dió 654 kcal, fehérje 19g, szénhidrát 12g, zsír 57g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!