Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj ha tavaly nyár óta 3-4...

Baj ha tavaly nyár óta 3-4 kg-ot híztam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 11 éves lány vagyok és tavaly nyár óta híztam 3-4 kg-ot híztam!Ez így normális? mert én gondoltam arra hogy elhíztam! (Mondjuk igaz hogy 4-5 cm-rel magasabb is vagyok)Az baj ha ennyi idősen mondjuk ha oldalról nézzük kicsit husi vagyok a hasamon? Előre is köszi a választ!:)

2017. ápr. 11. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Ha fogytál volna 3-4kg-t, akkor nem is nőttél volna egyy centit sem.

A növekedéshez kell raktározott energia (zsír), úgyhogy ne mostanság akarj fogyni.

2017. ápr. 11. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nő akkor nem zsír jön rá, hanem főként a vázizomzat fejlődik és a csontok.
2017. ápr. 11. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Abszolut normális.

Fejlődő szervezet vagy.

Bár nem tudni mennyire vagy érett a korodhoz képest, de a hormonális változások is okoznak majd némi súlygyarapodást, szóval nem kell megrémülni.

Neked most diétára abszolút semmi szükséged.

Amit tehetsz, hogy mozogsz. Pl. Torna órán odateszed magad.

Illetve ne vidd túlzásba a cukros péksütit, energiaitalt, csipszet a suliban.

Ha zsebpénzt kapsz, és te magad veszed magadnak a kaját a suliban, vagy a helyi boltban, akkor egy szem alma, joghurt, kifli, kakaó, sonkás szendvics, esetleg egy túrórudi vagy keksz nasinak többet ér, mint két liter kóla meg egy csomag chips és egy fánk, egész napra a suliba még ha nem is olyan menő.

2017. ápr. 11. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó!Megnyugodtam! Köszönöm a válaszokat,tanácsokat!:)
2017. ápr. 11. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést tedd fel majd 20 évesen. Addig fejlődsz, semmi gáz.
2017. ápr. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!