Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegánként milyen egy fogyókúra?

Vegánként milyen egy fogyókúra?

Figyelt kérdés
Nemrég álltam át vegán életmódra, de eddig nagyon számolgattam a kalóriákat. Azt hallottam, hogy vagánként nem kell annyira komolyan számolni, mert így is-úgy is fogyni lehet odafigyeléssel és sporttal. Ez igaz? Kinek mennyi ment le mennyi idő alatt?

2017. ápr. 10. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

Miért ne kéne? Pont a színhidrátos kajálásra álltál át zömmel, naná, hogy kell...

Amúgy sámlálás egy baromság, mert az éretelmes tápanyagokat kell nézni!

2017. ápr. 10. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Tipikus vega, vegán propaganda szöveg, hogy akármennyit zabálhatsz fogyni fogsz, csak azért mert nem eszel állati eredetű kaját, sőt energikusabb, erősebb ,szebb stb leszel. Elég csak megnézni, hány sikeres sportoló van, aki nem eszik állati eredetű cuccokat
2017. ápr. 10. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy kalóriákat kell számolni.

Azt meg eleve nem értettem soha, hogy miért a szénhidrát az ellenség, miért nem a cukor.

A szénhidrát önmagában a legkiválóbb energiaforrás, és az emberi szervezetnek az össz tápanyagbevitele 60-70% szénhidrátból áll normál esetben. Az összetett szénhidrátok lassú felszívódásúak és alacsony GI-sek, tehát a zöldségek, hüvelyesek többnyire és a gabonák, gyümölcsök egy része. Ezek a jó szénhidrátok úgymond, amik elősegítik a fogyást és rengeteg vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak emellett. A rostokról nem is beszélve, amik kifejezetten az emésztést segítik.

2017. ápr. 10. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit=fogyás

Mindenevőkéntt és vegánként is kalóriadeficittel fogytam.

2017. ápr. 11. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
80/10/10 :)
2017. ápr. 12. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

8 éve vagyok vegan, jelenleg 95kg-ot nyomok, kb 15kg lehet ebből zsír...

Nem nem fogy senki varázsütésre attól, hogy vegan... étrendem 75-80%szénhidrát, 10-15%fehérje minimális tehát 10%körüli zsír...

Vegan vagy vagy nem vagy vegan, a szervezet ugyan úgy működik, ha többet eszel, mint amit felhasznállsz, akkor bizony hízol... fordítva meg fogysz, ha a fene fenét eszik, ez akkor is így van.

2017. ápr. 19. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!