Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyókúra utáni étrend?

Fogyókúra utáni étrend?

Figyelt kérdés

Ugye bár èn fogyókúrázók ès nemsokára abba hagyom...

Ès hogyan állhatnák vissza egy normális ètrendre???

Ha valaki már csinálta ezt segítene???

2017. ápr. 3. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha úgy fogyókúrázol, hogy alig valamit eszel, mert "nem fogyókúrás", akkor hiába erölködsz, ahogy elkezdesz újra több mindent enni, vissza fogsz hízni.

Ezért nem szabad így fogyni, olyan étrendet kell választani, ami életed végéig tartható, mert csak akkor tudod megtartani az elért súlyodat.

2017. ápr. 3. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
A fogyokuranak maganak annak kene lenni a celjanak, hogy kialakitasz egy egeszseges etrendet, es elkezdesz szepen sportolni. Milyen etrenddel fogytal le ha megkerdezhetem?
2017. ápr. 3. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Reggeliztem gabonapelyhet tízóraiztam szendvicset

Ebèdeltem ami az ebèd volt ès vacsiztam gyümölcsöt

Amúgy ha nèha eszek èdessègeket pl. Gumicukor csoki csipsz attól fogok hízni ha csak egy keveset eszek???

2017. ápr. 3. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Nem fogod megállni, hogy csak keveset egyél...

2. Ha fogalmad nincs, mitől fogy vagy hízik az emer úgysem fogod tudni tartani a súlyodat...

Olvasd el a sárga kapszula című ebookot.

2017. ápr. 4. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!