5 kg-ot kb. mennyi idő alatt lehet fogyni hasból? Ha komolyan gondolja az ember?
Én ezt komolyan nem értem... minden nap van vagy 10 ember, aki leírja, hogy hasazni kell ahhoz, hogy a hasról eltűnjön a zsír... Ha a kocsim benzintankját masszírozom, akkor eltűnik a benzin??? A zsírraktár egy komplex egész ami befedi a testet. Alatta az izom hiába dolgozik, nem onnan fog eltűnni a zsír!!!! Kicsit utána kéne nézni az emberi test működésének, vagy tényleg nem kéne válaszolni... Mi a jó abban, hogy olyan tanácsod ad valaki ami rossz???
Na szóval NINCS HELYI ZSÍRÉGETÉS! Bringa, futás, sok séta, és jól kitalált étrend ami 5-6 kis étkezésből áll, sok jó minőségű fehérjét tartalmaz, kellő mennyiségű összetett szénhidrátot, és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Hogy mennyi a kellő mennyiség? Ezt sajnos ki kell számolni, testsúly, napi mozgás, életkor stb. alapján...
Szia!
Nekem is kb ennyit kell fogynom. Vagyis inkább 7kg. Ebből 3nap alatt 2kg lement. Torna és az étkezésen változtattam. Tényleg nincs olyan, h csak egy területre dolgozol. Én olyan tornát csinálok ami minden porcikámat megmozgat. Mellette minden második nap dolgozom egy adott területre amit erősítenem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!