Megmondanatok hogy fogyott le az a srac az esti Fokuszbol, mert csak a riport veget lattam?
Én nem láttam az adást, de nekem ezt a változást sikerült eszközölnöm alig több, mint egy év alatt... És ha hiszed ha nem, semmi csodaszer nincs, bárki meg tudja csinálni... Vagyis van csodaszer... úgy hívják AKARATERŐ :)
15.22 látod-látod itt van a baj mindenkivel!!! Hogy rögtön csodaszerekért kiáltotok! Próbáltál már grammra pontosan enni? Kiszámolni a fehérjét, szénhidrátot és zsírt? Pontosan 3 óránként enni? Próbáltál már másfél évig csak roston csirkemellet, párolt zöldségeket, gyümölcsöt és fehérjeturmixos zabkását enni minden nap? Próbáltál még emellé minden nap 60 percet aerobozni (séta,bringa,futás) és minden másnap súlyzóst edzést csinálni? Nem enni soha semmi édességet, nem inni csak vizet?
Próbáld meg... mondtam, csodák nincsenek... erre te rögtön a csodaszert kérdezed :D Az L-carnitin sem ér semmit, ha azt csinálod amit írtam akkor semmi nem kell... Minden ami azt ígéri, hogy le fogsz fogyni, csak parasztvakítás, amit írtam működik... ez a szakmám :)
Edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!