Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hét alatt 6kg minusz ezt...

1 hét alatt 6kg minusz ezt igy fojtathatom?

Figyelt kérdés
Napi egyszer eszek csak főtt tojás vagy saláta. Ezt.igy csináljatom akármeddig?
2017. ápr. 9. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Életed végéig, persze. Amint abbahagyod és elkezdesz enni, a tápanyagmegvonás utáni sokkban a tested mindent raktározni kezd és vissza is hízod gyorsan ami lement.

Következő alkalommal okosabban csináld. Most csak kínzod magad.

2017. ápr. 9. 10:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Éhezel. Tönkre fogsz menni, és dagadtabb leszel, mint valaha.
2017. ápr. 9. 10:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
"fojtasd" csak.
2017. ápr. 9. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2017. ápr. 9. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Heti 0.5-1 kg fogyás a normális.
2017. ápr. 9. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Tőlem ameddig akarod. Aki hülye haljon meg! De azért megsúgom, súlyod ugyan 6 kilóval kevesebb, soványabb viszont valószínűleg egy dekával sem lettél.
2017. ápr. 9. 12:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak szólok, hogy 2 hétig akkor sem fogysz egy dekát sem a zsírból, ha egy falatot sem eszel. Ilyenkor elsőre a víz, cukor megy le (1 nap), utána az izom.

Egy normális fogyókúrát javasolnék, tornával.

Különben tényleg az lesz, hogy amikor abbahagyod, viharos gyorsasággal hízol fel kétszer annyit - ÉS utána már nem lehet csak úgy lefogyni! Akkor már a szervezeted felkészült a tartalékolásra.

2017. ápr. 9. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Folytasd nyugodtan. Majd rájössz arra mit tettél, amikor a most éhezés alatt álló szervezeted már egy kis kaját is elraktároz és szépen hetek alatt felszeded ugyanazt, vagy többet. Nem így kell lefogyni. Nem tudom miért olyan nehéz felfogni, hogy rendes étrend, és mozgás kell a fogyáshoz. Nem éhezni kell, hanem megfelelő ételeket enni. Persze értem én, senki nem szereti a melós részt, de egészséges fogyás bizony kemény meló, oda kell tenni magad. Ezért kell fejben ott lenned. Te közelében sem vagy ennek.
2017. ápr. 9. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit fogysz hetente, akkor ennek a legtöbb része az izmaidból megy el! Én a helyedben nem folytatnám, valószínűleg jelentkezni fog nálad a jojó effektus.
2017. ápr. 9. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy fősulis csoporttársam is csinálta, a 3. héten a mentő vitte el a suli folyosóról.
2017. ápr. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!