Milyen mértékű fogyás (hány kg mínusz) után vették észre a környezetedben, hogy jelentős súlyvesztésen estél át?
Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 13:10
1/5 anonim válasza:
Nekem még fel se tünt, hogy fogytam volna mikor mások már szóvá tették, bar kb heti egyszer lattak. Szerintem az szamit, hogy milyen gyakran latnak.
3/5 anonim válasza:
11kg utan,mar az osztalytarsaim most kezdtek mondogatni hogy ennem kéne mert sovany vagyok.De azt nem vették eszre amig 6honapot at meg a suliba is egeszseges kajakat vittem..csak igy fel ev utan leesett nekik a szitu
4/5 anonim válasza:
Én 20 kg-t fogytam, 70-ről 50-re, de csak 55 körül tették nekem szóvá egy páran. Most, 50 kilósan nagyon sokan megjegyzik.
5/5 anonim válasza:
Én két éve januárban kezdtem el fogyózni, és március elején jegyezték meg először, (persze olyan, aki nem családtag és nem tudott róla) szóval szerintem is olyan 8- 10 kg mínusz után lehet látni igazán. Mondjuk én saját magamon 25 kg után se láttam, csak azt, hogy minden ruha kicsi lett és XL helyett az S-es méret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!