Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan tudtok egésznap...

Ti hogyan tudtok egésznap elleni zöldségen és húson?

Figyelt kérdés
Konkrétan nem hogy nem kívánom a zöldséget, gyümöltcsöt, de ha eszem undorral megy le. Egyszerűen állandóan éhesnek érzem magam. Nem tudok egy jót enni ha nincs kenyér vagy valami igazi köret az éttrendeben! Ti hogy csináljátok diétzók?

2017. ápr. 7. 13:30
 1/7 anonim válasza:
87%
Elleni?
2017. ápr. 7. 13:48
 2/7 anonim válasza:
100%
Keves kérdező! Én úgy vagyok ezzel tudod, hogy kell a gyümölcs, zöldség, én eszek is rendszeresen, DE! És itt emiatt sokan tuti lefognak korholni, főleg a vegetáriánusok: húst is kell enni, hiszen az adja az erőt a szervezetnek, orvosok is megmondták, meg ott vannak dédapáink, dédanyáink bizonyítékép, a hús nem mérgező, az ember kizsákmányolja az állatokat, mint azt egyeske állítják. Ennyi erővel az oroszlánnak se kéne zebrát ejtenie, vagy a sasnak se kéne halat ennie. Elfogadom mások étrendmódját, de azok ne magyarázzák nekem, hogy ez rossz, meg az rossz, ne edd a húst, ne idd a tejet, mert mérgezed magad stb, ez butaság! Sok ilyen hülye filmet láttam már, amiben ezt tesznek az állattal meg azt, de elárulom: minden kisbaba is tejet iszik, vagyis szopik a fejlődéshez. Akkor ők se igyanak tejet? Kedves kérdező, egyél húst, de mellé nem árt ha teszel zöldséget, és gyömölcsöt is, mert az is jót tesz.
2017. ápr. 7. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Most akkor a zöldségből a gyümölcsből vagy a húsróll van szó? Ha mindegyik zavar akkor kizartal kb mindent a tésztán kívül. Komolyan azt akarod elhitetni itt rengeteg emberrel, hogy te ilyen különleges vagy hogy direkt nem szereted a normális ételeket?

Ebben a kategóriában mindenki érezte már ezt és a legtöbben simán túllendültünk rajta. Szedd össze magad és egyel normálisan, jó lesz. Ha meg össze-vissza csinálod nem lesz eredményes, nem is érdekel ez senkit, de legalább ne gyere ide nyafogni.

2017. ápr. 7. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1000 féle módon el lehet készíteni a zöldséget meg van kb ugyanennyi fajta, kísérletezz keress valamit amit szeretsz. Amúgy egyél rizst az jó köret.
2017. ápr. 7. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szabad enni köretet is.
2017. ápr. 7. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy normális étrendbe minden belefér, nem csak zöldség és hús, de tésztafélék, tejtermékek stb.. csak mértékkel.
2017. ápr. 7. 18:40
 7/7 anonim válasza:

Úgy, ahogy te zsíros sz*rokon, gyors kaján, chipsen, kólán, és kenyérhalmokon. Lehet, hogy kicsit nyersen fogalmaztam(amiért bocsi, de ilyen vagyok, mint a Puzsér :"D), de nem nagy kunszt. Igazándiból megszokás kérdése. Anyum képes 3cm-es szeleteket vágni a kenyérből, és ebből letol kettőt úgy, hogy "ő csak kettőt evett"(ez meg is látszik a mérlegen). Én ezzel szemben alig eszek kenyeret, ha eszek akkor barnát, mert nekem jobban ízlik, és centis szeletekből eszek meg kettőt. Meg pl. az ilyen zsíros, tocsogós, vagy ahogy anyuék hívják "finom szaftos" ételeket mellőzöm. Egyszerűen megfekszik a gyomromat. Éppen ezért főzök szinte mindig magamnak(szárazon, mint a sivatag:D). Pl. tojást csak annyi olajon sütök, hogy egy ecsettel vékonyan kikenem a serpenyőt és kész. Inkább vakerolom a serpenyőt, mint hogy megfeküdje a kaja a gyomrom.(futok is fel gyorsabban a 10.-re, mint a lift, meg fára mászok, meg a sínek között cikázva villamossal versenyzek biciklivel)

Amikor azt hiszed, nem vagy te éhes hidd el. Fateromnál szoktam látni, hogy akkor érzi magát jóllakottnak, amikor már nem bír felkelni az ágyról, és akkor "éhezik meg" újra, amikor már nem feszül a gyomra. Próbáld ki egyszer, hogy egy egész napig nem eszel semmit(ha fizikai munkát végzel, akkor csak fél napig), amikor azt hiszed, hogy már mindjárt kigurul a szemed az éhségtől, na, akkor vagy éhes. Akkor laksz jól, amikor azt hiszed, hogy kezdesz jóllakni.

Amúgy meg fűszerezés kérdése. Nálunk suliban volt ilyen egészséges menza program. Na, az egész arról szólt, hogy semmi só, semmi fűszer, semmi cukor. Semminek nem volt íze. Nem az egészségtelen, ha sót teszel a kajába, hanem az, amikor zacskószámra teszed azt. Ugyanez igaz a cukorra is. Anyumék sok cukorral csinálják a teát, én töltök pohár feléig, majd felengedem vízzel, mint valami szörpöt. :P

Szóval kóstolj, kísérletezz, egyél bátran, de ne nassolj, meg zabálj, meg ilyenek.

Ahova feltetted a kérdést(fogyókúra kategória), gondolom fogyni szeretnél. Egy nagyon fontos tanács:

FONTOS A RENDSZERES TESTMOZGÁS!

De tényleg. Én úgy fogytam le, hogy nagyokat(Budapest keresztben) gyalogoltam, aztán egyszer csak felfedeztem, hogy szaladok fel a lépcsőn, meg bírok gyorsan menni bringával. Azóta pl. az is jó szórakozásom, hogy megyek egy főúton, és versenyzek a buszokkal, meg a villamosokkal, mint valami nindzsa :D.

2017. ápr. 11. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!