1/14 anonim válasza:
Az egy alultáplált serdülés előtt álló lány. Egészségesen nem fogsz így kinézni.
3/14 anonim válasza:
hahaha, alultáplált
ti meg gondolom a normál, esetleg teltkarcsúak vagytok :)
4/14 anonim válasza:
Minden fiu számára nagyon karcsu, ennel biztos hogy jobb alakod van...
5/14 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy halálra éhezteted magad. Jó csúnya, mintha mindig lovagolna...
6/14 anonim válasza:
Szerintem meg nem rossz! Nekem bejönnek ezek a lábak. A túl vastagnál mindenképp jobb.
7/14 A kérdező kommentje:
Egy szimplán vékony lányba mi az alultáplált? Nem ez volt a kérdésem egyébként .
2017. ápr. 1. 21:41
8/14 anonim válasza:
Akkor mondjuk úgy, hogy nem nőies. Mint egy 12 éves lányé. Nincs formája, nincs rajta izom. Beteg küllemű.
9/14 anonim válasza:
"ti meg gondolom a normál, esetleg teltkarcsúak vagytok :)"
Nem vagyok teltkarcsú, egészségesen vékony/formás vagyok, 170centi, 55kg, 36-os ruhaméret, s csak a combtöveim érnek össze (ami a képen szereplő lánynál is megtörténne, ha összezárná a lábait).
10/14 anonim válasza:
Úgy, hogy csont és bőr. Nincs baj ezzel, de könyörgöm ne vegyél fel passzos nadrágot! Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!