Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma kezdtem el tornázni és...

Ma kezdtem el tornázni és szeretném meg tudni milyen diétát használjak?

Figyelt kérdés
20 éves leszek 162 cm 63 kg és szeretnék 10 kg le adni.Ma tornáztam és futottam összesen 54 percet, kisebb nagyobb pihenőkkel.Evvel mennyi kalóriát égettem el,hogy lehet ezt ki számolni?milyen diéta lehet a rendelkezésemre?csak annyi a gond,hogy nem tehetem meg,hogy drága diéta legyen mert nincs rá keretem.Mit tegyek?????????egy kétségbe esett lány várja válaszotokat?előre is köszönöm.
2010. máj. 11. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

[link]

semmilyent...mozogj többet

2010. máj. 11. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Ne már. Az fáradtságos. De én nem akarok mozogni. Én diétázni akarok. Különben ha mozgok, izomlázam lehet. Bicóm nincs, úszni nem tudok. Futni nőnek nem egészséges. Mit tegyek, miit tegyek? Pénzem sincs. Ha sokat gondolkodok, attól lefogyok?
2010. máj. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!