Mit csináljak anyámmal? (nem enged fogyózni)
160 cm-hez már 64 kiló vagyok... elhatároztam már télen hogy le szeretnék dobni jó pár kilót, de úgy hallottam hogy a téli hónapokban nem olyan jó, mint nyáron. Most szeretnék nekiállni. De anyám kiakaszt... próbálok egészségesen enni, gyümölcsöket, zöldségeket. Más ételekből igyekszem féken tartani magam, csokit sem eszem, és sokkal több zöldteát és vizet iszom mint eddig. De anyu beleköt. Finnyásnak gondol, hogy biztos azért nem eszek, pedig százszor elmagyaráztam neki hogy nem akarok én lenni az osztályom konyhamalaca. Léböjtkúrát is szerettem volna, de akkor is csak kiabált. hogy az nem jó, eszembe ne jusson.
Egyszerűen nem értem miért tart butának, amiért rájöttem hogy nem a zsíros ételeket kívánom már.
Tudtok valami javaslatot, hogyan tudjam még is elkezdeni a fogyókúrám?? (ja, és arról nem is beszélve, hogy még egy tollasütőt labdával sem képes venni, mert "velem úgy se játszana senki"... )
Elnézést ha hosszú lett, de kétségbe vagyok esve, hamarosan itt a bikiniszezon.
16/L
Szia ! Én is 160 cm vagyok, 60 kilóval, de nem panaszkodom :-)
De nyugi, voltam én is 52 kg és emlékszem is hogyan csináltam. Viszont választanod kell valamelyiket : vagy eszel többet és zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húsokat, natúr yoghurtokat, stb. vagy kevesebbet eszel a mama főztjéből. Sajnos mást nem tudsz tenni, illetve tudsz, csak ne várj sok fogyást. Mondjuk a sport mindig egy jó kiút, hisz mozgás mellett már nem olyan lényeges mit eszel. Na jó, mindig lényeges, de mozgás mellett nem kell annyira megszoritani az övet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!