Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzek de semmi változás!?

Edzek de semmi változás!?

Figyelt kérdés
A testvérem egy hónapja kezdett el edzeni és én mis kb akkorkezdtem...ő 20 éves én 14..de én nem azért edzek mer fogyni akarok.hanem mert szeretem..szeretnék izmos lenni..és a hasamrol tényleg szeretnék leadni..a bátyám viszon azért is edz mert szeretni meg megrt fogyni is akar nagyon...na szvl mondtam itthon is a családnak h edzek ugyhogy nem akarok össze vissza enni..mikor ezt a testvérem mondta azt tiszteletben tartották de nekem nem...ő ugye föiskolara jar..kapja a tandijas penzt vagy mit es vesz magának biotech usas zsiregetőt...enis szeretnék feherje port v vmit de nekem nincs ra most penzem de ha lesz akk vennék ..de még en ehez fiatal is vagyok...de azt szeretném hogy jo izmos legyek..ő szedi az zsiregetőt és annyit fogyott hogy az csuda..már nagy rá a nadrág ami szűk volt rá.. a hasárol is annyit fogyott hogy az nemigaz..nagyonsokat...én meg barátommal minden nap halálra edzem magam futás súlyzózás stb és alig van látványa...mit csináljak? bocs aha hosszura sikeredett...ja es itt a család azt mondja h tesod aze edz mert fogyni akar..és te jo testbe vagy neked nem kell..de en szeretnek....es ok azt hiszik h csak fogyni lehet de en jo hasat szeretnek..formás kart..nem bodybuilderes állatot hanem szém formás cuckerájt..na mit javasoltok? valami edzéstervet kaphatok?
2017. febr. 17. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Van elég testépítő oldal, mint ahogy fogyókúrás is. Azokon találsz edzésterveket is, étrendeket is. A zsírégető szarságokat felejtsd el, étkezz normálisan! És nem kell éjjel nappal edzeni, heti 3 x 40 perccel is lehet fejlődni az elején.
2017. febr. 17. 14:31
 2/7 paper_chaser válasza:

14 évesen még tényleg fiatal vagy, de edzhetsz ésszel. Ne akarj egyből izmos lenni. Nem egyszerű feladat. Simán lefogyni könnyebb, mint izmot építeni. Zsírégetőt, proteint se kell szedni. Csak legyen egy jó edzésterved, egyél normálisan és idővel jobban fogsz kinézni.

Ha tényleg izmokat akarsz, akkor később kell majd egy jó étrend, de 14 évesen ezt nem tudod előteremteni, mert egy az, hogy nem olcsó, mert minőségben és mennyiségben is ott kell lennie, másrészt meg ki kell számolgatni az adagokat, ami 14 évesen szerintem unalmas. Inkább élvezd az életet, minthogy ülj egy füzet felett és minden hétre kiszámold a mennyiségeket meg, hogy kitaláld, hogy éppen mit egyél.

A lelkesedésed ne menjen el, csináljad, de igazából még gyerek is vagy. Egy 18-20 éves ember jobban izmosodik vagy éppen ad le zsírt, mert felnőtt, te meg most kezdesz kamaszodni igazából.

Esetleg nézd át az edzésterved, kérj tanácsot a Testépítő topikban, hogy mit és hogyan eddz.

Ennyi idősen ez bőven elég.

2017. febr. 17. 14:40
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor mit javasoltok hogy legalabb a hasam laposabb legyen 174 cm vagyok és 70 kg
2017. febr. 17. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebbet!
2017. febr. 17. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy sokat eszek?...eszek normalisan..mertekkel..amennyi jol esikm..mondjuk ma ettem egy szendvicset..9kprul..aztan 3 kor 2 virslit.aztan edzes utan 5 kor 3 virslit es 3 fott tojast es egy kortet meg egy almat
2017. febr. 17. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem sokat eszel, hanem rosszul.

A virslit ugyan felejtsd már el, főleg napi háromszor...

2017. febr. 18. 11:05
 7/7 paper_chaser válasza:
A súlyod kb. normális.
2017. febr. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!