Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csípő:86 derék: 66 mell:80 ....

Csípő:86 derék: 66 mell:80 . mamám jogosan "erős" kislányoz le?

Figyelt kérdés
mindig azt mondja rám milyen jó súlyban vagyok 167 cm /51 kg ami engem borzasztóan zavar már 2 éve lassan úgy érzem nekem ilyen eldeformált alakom van a méreteim alapján jogosan aggodalmaskodom mamám szavai miatt? S-es a ruhaméretem általában
2010. máj. 8. 14:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nehogy már a mamád hülyesége miatt legyél anorexiás.
2010. máj. 8. 14:30
 12/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszönöm de a rossz génes megegyzést kihagynám nem akarok megbántani mást az alakja miatt..elég rossz érzés
2010. máj. 8. 14:30
 13/18 A kérdező kommentje:
nem nem vagyok vékony..írták már max normális a súlyom..de én vékonyt szeretnék
2010. máj. 8. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
komolyan nem értelek. eddig azt hittem csak az a bajod, hogy a mamád beszólt, most meg már kiderül hogy vékonyabb szeretnél lenni. mindenkinek van egy adott alkata. te nem az a nyurga elől deszka hátul léc csaj vagy , hanem a nőiesebb. inkább örülj ennek. szépen feszesítheted az izmaidat ha elkezdessz sportolni, de ne akarj ennél vékonyabb lenni mert az a te alkatodhoz már nem biztos hogy egészséges. szóval sportolj és ne koplalj!!
2010. máj. 8. 14:49
 15/18 maundrel ***** válasza:
tegyél fel egy képet, akkor mindenki tisztábban fog látni. (csak takard ki az arcod)
2010. máj. 8. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:
A csípő, derék nekem is ennyi, de nekem a mell 85.
2010. máj. 8. 16:37
 17/18 A kérdező kommentje:
és ennek mi köze a kérdésemhez kedves utolsó?semmi..
2010. máj. 8. 23:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Tök normális vagy, ha fogyni akarsz akk fogyj, és az már egy másik kérdés, hogy hogyan.
2010. máj. 9. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!