Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok,163 cm és...

16 éves lány vagyok,163 cm és 52 kg. Én 54 kg szeretnék lenni, de nem hájból hanem izomból szeretném azt a 2 plusz kilót, meg azt hogy eltűnjön a zsír ami rajtam van. Ez így jó lesz?

Figyelt kérdés
Heti 2× edzek itthon, 1× van foci edzésem és 1× megyek futni. Emellett sok fehérjét eszek, sport után fehérjepor és kevés szénhidrátot
2017. febr. 8. 17:59
 1/2 anonim válasza:
Tökéletes csak arra figyelj oda hogy az omega 3 zsírsavakat vid be a szervezetbe mert enélkül megáll a fogyás:)
2017. febr. 8. 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy ez így is nagyon kevés, én 170 cm vagyok és a versenysúlyom 58 kg, amikor komolyabban edzettem, 20 éves korom előtt, akkor 62 kg voltam általában, a több izom miatt. Szóval jóval több, mint 2 kilót kellene híznod és az nem mindig könnyű, egészséges táplálkozás, edzés maradjon.
2017. febr. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!