Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kilónak...

Szerintetek hány kilónak nézek ki?

Figyelt kérdés
171 centi vagyok, 22 éves lány. Igen, fogynom kell, dolgozom rajta, szépen lassan alakulok, már 10 kg-t leadtam. Köszönöm!
2017. febr. 4. 22:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Ezt arra írtam, hogy az egyik válaszoló szerint biztos nehéz a csontozatom.
2017. febr. 4. 23:17
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Én voltam. Viszont én is jóval kevesebbnek saccoltalak volna, mint amit írsz.
2017. febr. 4. 23:31
 13/37 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a fotó alapján kb 92 kg lehetsz. Még 30 kiló mínusz, és pont jó lesz a súlyod :)
2017. febr. 4. 23:49
 14/37 A kérdező kommentje:
De akkor ez hogy lehet? Tényleg nem hiszem, hogy nehéz a csontozatom, mint mondtam, 30 kilóval kevesebben sem néztem ki hű de vékonynak, inkább átlagosnak.
2017. febr. 4. 23:52
 15/37 anonim ***** válasza:
46%

Nem érdemes ilyen kérdéseket kiírni, úgyis mindenki mellétippel, nem is kicsit.

Én 100 körül saccoltam volna, van rendesen feneked, hasad, melled.

Sok sikert.

2017. febr. 5. 00:05
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy lehet, hogy aki nem ért hozzá, az nem tudja megmondani a súlyodat képről. Biztos jólesnek ezek a kommentek, de ne bízd el magad, mert nem nézel ki kevesebbnek, mint amennyi vagy, de ha kevesebbnek is néznél ki, az nem változtat a valódi tényeken.

Nekem is van egy ilyen barátnőm, 95 kiló volt, és mindenki 75, max 80-nak tippelte, eleinte én is... és ő sokkal vékonyabbnak nézett ki nálad.

2017. febr. 5. 00:08
 17/37 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyáltalán nem esnek jól ezek a kommentek olyan értelemben, hogy én nyilván nem látom magam sem 70, de még 80 kilósnak sem, hiszen voltam 55 is elég sokáig, akkor is látná a szemem, hogy sokkal vaskosabb vagyok, mint voltam, ha nem tudnám pontosan, mennyi vagyok. Egyébként a dietetikusom, aki ért hozzá, és segített összeállítani a pajzsmirigy diétám, mikor megtudta mennyi vagyok, ráállt a mérlegre, hogy működik-e, mert nem akarta elhinni. Bár azért érzek némi rosszindulatot is a kommentedben.
2017. febr. 5. 00:17
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

nem nézel ki 92 kilósnak, én csak 10 kiló fölöst vélek rajtad felfedezni.

inkább nem vagy elég feszes.

nem biztos, hogy diétáznod kellene, inkább feszesítened magad, többet mozogni.

amíg nincsenek kötöttségeid - "élmunkás" - "kétgyerekes családanya-szerep" "háztartásbeli" addig a testmozgásra kell szánni az energiát.

én a helyedben legalább hetente kétszer jól kifárasztanám magamat valami testedzéssel. ha más nem, egy 90 perces otthoni tornával, amit egy youtube-os videós fitness-edzővel csinálsz végig.

megéri a fáradtságot :)

a legszebb, legerősebb korban vagy.

hajrá! :)

2017. febr. 5. 00:28
 19/37 anonim ***** válasza:
69?
2017. febr. 5. 04:16
 20/37 anonim ***** válasza:
Én max 80-ra tippeltem,nem sokkal vtam tavaly vékonyabb és 73kg-t nyomtam. 90kg-ot sehogysem mondtam volna. Kitartást kívánok!
2017. febr. 5. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!