Most akkor létezik elsavasodás vagy sem? Kinek mi a véleménye róla?
Létezik, levegőt is ezért veszel, mivel a növekvő széndioxid szint savanyítja a véred, amit a nyúltvelő érzékel, s beindítja a reflex belégzést.
Komolyabb formája az acidózis, amihez orvosi segítség kell, mivel igen komoly kórkép, nem egyszer halálos.
Érdekes,hogy sokan tudományos vagy tudományosnak tűnő magyarázatokkal megtudják magyarázni,hogy létezik savasodás és azt is,hogy nem létezik.
Nagyon nehéz eldönteni,hogy akkor most mivel is tesz jót magának az ember.
Egyre jobban érdekel ez a téma és ezért mostanában nagyon sok cikket,szaklapot,kutatást,orvosi és egyéb véleményt olvastam.
Ezek alapján a személyes álláspontom az,hogy elsavasodás mint olyan egyszerűen nem létezik.
Persze lehet,hogy ez nem igaz de nekem ez a verzió tűnik hihetőbbnek és nem utolsó sorban,ezeket az állításokat sokkal logikusabban támasztják alá.
Semmi problémám a 4-es válaszával.
Én soha nem pontozok le senkit.
Létezik. Izomláznak hívják :)
Amúgy ez az egész Schobert Norbi féle őrület egy nagy marhaság, de egész jól megél az emberek butaságából.
#1-től kérdezném, hogy ugyan mit bizonyított az a víz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!