Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 49 kg kevés 170 centis...

A 49 kg kevés 170 centis magasságoz?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, egyetemistaheti 2X futok (tudom, nem viszem túlzásba) 4Nem sokat figyeltem eddig az evésemre, de most, hogy lemértem magam, kicsit aggaszt. Hogy nem túl kevés e ez.. Emlékszem, hogy gimnáziumban volt hogy 56-57kilót is mértek. Bár a fogyást belehet tudni a vizsgaidőszaknak (?) Mit gondoltok? Vagy ne foglalkozzak ezzel túl sokat, amíg nem kell?

2017. jan. 29. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Én ex-anorexásként mondom, hogy kórosan sovány vagy. Az adataid alapján a súlyod aggasztóan kevésnek tűnik. Van menzeszed? Nem vagy fáradékony/ingerlékeny? Hullik a hajad? Tudsz wc-zni?

Egyél sok egészséges ételt, a szervezetednek most nagyon kellenek a vitaminok. Ha nem tudsz eleget enni, akkor legalább vitaminokat szedj.

Ha tovább fogysz, akaratod ellenére, akkor elmehetnél egy orvoshoz, hátha tud segíteni.

Ha egyedül normalizálni tudnád a súlyod (53-55kg), az persze jó lenne.

Mivel futsz is rendszeresen, valószínűleg van rajtad izom. Viszont akkor szinte semmi zsír nincs rajtad. Ez egy fiatal nőnek okozhat egészségügyi, főként hormonális, és esztétikai problémákat (extrém szőrősödés pl: a háton, karon, arcon).

2017. jan. 29. 16:21
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Aszongya az előző: normalizálni a súlyod 53 kg-ra. 170 centihez??? Lehet az 60 is. Te sem vagy 100-as, baba.
2017. jan. 29. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Az 53-55kg a minimuma lenne az egészséges súlytartománynak, baba.
2017. jan. 29. 18:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

MIgazából csak egészséges szeretnék lenni, és ha esetleg nem eszem eleget, akkor ezen változtatok, mert ha már van lehetőségem arra, hogy teljesen egészséges lehetek, akkor szinte kötelességem is annak lenni, mert annyi ember van, aki mindent megtenne az egészségért, de nem tud.

Nem tudom A reggelire az utóbbi másfél évben szoktam rá, és hát az kevés szokott lenni, mert soha sem kelek éhesen

Piritóst szoktam, vagy banánt, vagy gabonapelyhet, nem sokat.

Ebéd az változó, ha itt vagyok Debrecenben, akkor sokkal lightosabbakat eszek, mint othhon. (Mert nincs sok időm és motivációm ahhoz,, hogy egy paprikáskrumplit összedobjak vagy ilyesmi. )

Vacsi is változó: van hogy 2 melegszendvics, van hogy puding, tejberizs stb.

Nekem ez elég rendesnek tűnik, nemtudom, esetleg tudnátok javasolni valamit?

2017. jan. 30. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen meg az 5 étkezés egy nap.
2017. jan. 30. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!