Mi van velem? Az evésemmel kapcsolatban.
Figyelt kérdés
Eddig tokre okésak voltak az étkezéseim, de mostanában nem tudom mi van. Reggelire egy kornspitzet szoktam enni, viszont mostanában megeszek egyet, nem vagyok éhes, de persze nem is lakok jól és csak úgy megértem egy felet, aztán jön az ebéd, most szinte nem kisebb adagot eszem, hanem tele zabálom magam kb(azért annyira durván nem), csak elkezdek enni és nem tudom megállni, hogy ne egyek még, pedig nem vagyok éhes, de nem is lakok jól, mert ugye többször kevesebbet eszem.2017. jan. 26. 18:00
1/4 anonim válasza:
Ez nem teljesen világos... Szóval nem étvágyból vagy efféléből eszel, hanem mert nem vagy jóllakott? S te azért nem vagy jóllakott, mert kicsik az étkezéseid? Akkor talán tarts nagyobb étkezéseket, ha az jobban beválik. Sokan vagyunk így. Én nem nem jóllakott vagyok kicsi étel után, hanem sokkal éhesebb, mint voltam. Úgyhogy nyilván nagyobbacska étkezéseket tartok (de nem lakom mindig jól azonnal. elverem az éhem, s az étel majd "leérkezik" s órák múlva már jóllakott vagyok s ez sokáig kitart). Kinek hogy jön össze a kalóriadeficit és az élvezetes fogyás. Nincs előírva, hogy hogyan oszd el az étkezéseidet, ez teljesen egyéni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából én sem értem, de ha nagyobb étkezést is tartanék vagyis már egyszer tartottam nem bírtam tovább mintha kisebb adagot ettem volna.
2017. jan. 26. 21:18
3/4 A kérdező kommentje:
És te hányszor eszel egy nap?
2017. jan. 26. 21:19
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy az ételeid összetétele nem megfelelő (túl fehérje- vagy zsírszegény), vagy vitamin-/nyomelemhiányod van. Esetleg több kalóriára van most szükséged, mert pl. többet mozogsz vagy egyszerűen mert tél van.
Persze lehetnek még más okok is, stressz, életmódváltozás (pl. kevesebb alvás), valamilyen betegség vagy gyógyszer hatására megváltozott bélflóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!