Mennyit fogyjak vagy vékony am számítok?
Szerintem nem vékony, inkább sovány lehetsz, magamból kiindulva. Én ugyanilyen magas nőként 48-50 kg között vagyok, és biztosan nem kellene fogynom, inkább lehetne nagyobb a súlyom, igyekszem izmosodni.
A koplalás nagyon egészségtelen és veszélyes. Én normális mennyiségű kaját eszem, odafigyelve az egészséges táplálkozásra és a megfelelő fehérje- és zsírbevitelre.
Az azért anorexiagyanús, hogy NEM ESZIK... Csak a számok miatt lehetne normális, persze, bár ha már edz, akkor felszedhetne némi izmot, ennyi súllyal se izmos nem lehet, se felesleg nem igazán fér bele...
Kérdező, egyél s a helyedben tömegelnék. Apró vagy, szóval 2000 kcallal is indíthatsz, aztán majd emeled, ha kell. De ha nem szoktad meg az evést, lehet, hogy fokozatosan kellene felvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!