Fiúk mennyire tartjátok kövérnek a képen lévő alakot?
Az utóbbi időben sokat híztam és nem tudom, fogyózzak-e és mennyit. Van akinek ennyi "husi" még belefér?
Kezdj sportolni, egészségesebben táplálkozni. Egyrészt jobban fogsz kinézni (nekem egyáltalán nem tetszel, ne haragudj), másrészt a szervezeted is meg fogja hálálni:)
Olyan 15-20kg-t ha leadnál, és feljönne néhány kg izom (nem, ha elkezdesz súlyokkal edzeni, nem leszel kigyúrt állat) az évek során, akkor jól fogsz kinézni;)
19F
27/F
Tested apolt es szep, de a hasadon folosleg van. Ezt kerekparozassal, uszassal lehet a legjobban kordaban tartani.
Este 19:00 ora utan ne egyel semmit csak almat. Ebedelj rendesen, a levest mindenkeppen megkell enni. Elkell szokni a rossz csokiktol, ezentul +75% os kakaotartalmu csokikat egyel, es azt is heti 1-2 alkalommal edessegkent. Lekell szokni a szensavas uditoitalokrol, chips-ekrol veglegesen, helyettuk lehet mogyorot, pisztaciat, es naturalis uditoitalokat inni idonkent, mertekelten.
Feher kenyer helyett magos-barna, vagy fekete kenyeret kell enni, a kenyer hizlal altalaban a legjobban.
Mi az oka, hogy elhiztal az utobbi idoben, a stressz is kivalthat egy elhizast. Ha idegeskedsz, hogy elvagy hizva, lehet B6 vitamint szedni, az segit az idegeknek, hogy ne legyen szorongasod.
Jaj, es napi 2 liter vizet kell meginni (a legjobb a kutviz, es neha-neha az asvanyviz), a szeklet igy naponta 1x-er meglesz, es az sem baj ha 2x-er is, az a normalis dolog.
Ha ezeket betartod 3-6 honap utan latsz majd valtozast a testeden, es utanna egy ujabb kepet feltolthetsz, de akkor mar hatha magabiztosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!