Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiúk mennyire tartjátok...

Fiúk mennyire tartjátok kövérnek a képen lévő alakot?

Figyelt kérdés

[link]

Az utóbbi időben sokat híztam és nem tudom, fogyózzak-e és mennyit. Van akinek ennyi "husi" még belefér?

2017. jan. 25. 12:03
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
16%
Na itt aztán van hús. :D
2017. jan. 25. 13:30
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még bele :)
2017. jan. 25. 13:40
 13/29 anonim válasza:
100%
1; ha nem is kövérnek de nagyon teltnek mondanálak. A barátnőm amikor megismertem vékonyabb volt nálad, most teltebb mint te, de így ahogy van szeretem 😊
2017. jan. 25. 14:09
 14/29 anonim ***** válasza:
19%

Kezdj sportolni, egészségesebben táplálkozni. Egyrészt jobban fogsz kinézni (nekem egyáltalán nem tetszel, ne haragudj), másrészt a szervezeted is meg fogja hálálni:)

Olyan 15-20kg-t ha leadnál, és feljönne néhány kg izom (nem, ha elkezdesz súlyokkal edzeni, nem leszel kigyúrt állat) az évek során, akkor jól fogsz kinézni;)

19F

2017. jan. 25. 14:26
 15/29 anonim ***** válasza:
65%
Egyem a hurkáid...!
2017. jan. 25. 15:19
 16/29 anonim válasza:
30%

27/F

Tested apolt es szep, de a hasadon folosleg van. Ezt kerekparozassal, uszassal lehet a legjobban kordaban tartani.

Este 19:00 ora utan ne egyel semmit csak almat. Ebedelj rendesen, a levest mindenkeppen megkell enni. Elkell szokni a rossz csokiktol, ezentul +75% os kakaotartalmu csokikat egyel, es azt is heti 1-2 alkalommal edessegkent. Lekell szokni a szensavas uditoitalokrol, chips-ekrol veglegesen, helyettuk lehet mogyorot, pisztaciat, es naturalis uditoitalokat inni idonkent, mertekelten.

Feher kenyer helyett magos-barna, vagy fekete kenyeret kell enni, a kenyer hizlal altalaban a legjobban.

Mi az oka, hogy elhiztal az utobbi idoben, a stressz is kivalthat egy elhizast. Ha idegeskedsz, hogy elvagy hizva, lehet B6 vitamint szedni, az segit az idegeknek, hogy ne legyen szorongasod.

Jaj, es napi 2 liter vizet kell meginni (a legjobb a kutviz, es neha-neha az asvanyviz), a szeklet igy naponta 1x-er meglesz, es az sem baj ha 2x-er is, az a normalis dolog.

Ha ezeket betartod 3-6 honap utan latsz majd valtozast a testeden, es utanna egy ujabb kepet feltolthetsz, de akkor mar hatha magabiztosabban.

2017. jan. 25. 16:33
 17/29 anonim válasza:
100%
Nálam még belefér. ;)
2017. jan. 25. 17:17
 18/29 anonim ***** válasza:
15%
Iszonyatosan elhanyagolt test. Tornaórát is elsumákolod?
2017. jan. 25. 17:29
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
A magas (amúgy magvas) és fekete kenyér iszonyat rossz. Hidd el, ha mozogsz és nem eszel ész nélkül, ehetsz fehér kenyeret is.
2017. jan. 25. 22:19
 20/29 anonim ***** válasza:
53%
Picit tényleg sok...
2017. jan. 25. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!