Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lendüljek túl a lustaságo...

Hogy lendüljek túl a lustaságon? Majd elmúlik?

Figyelt kérdés

Minden nap nyűglődve jutok el a terembe. És ha lejutok a fődíjat várom, hogy egy hét alatt -1kg legyen. (Pajzsmirigybeteg vagyok és ez még rátesz egy lapáttal.) Ha mozgok 30-60 percet a teremben, utána egész nap fáradt vagyok. Ha meló/suli után megyek le akkor fél edzést tolok és utána vagy alszom vagy annyira fáradt vagyok, hogy alig tudok aludni.

Mit tegyek? Csak lusta disznó vagyok? Valamit szednem kellene?

L

2017. jan. 15. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs vitaminhiányod? A lustaság normális, de a fáradtság nem.
2017. jan. 15. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem normális, de jelen esetben pm betegről van szó... Nekem sok éven keresztül alulműködött, és én is mindig fáradtnak éreztem magam, bármennyit is aludtam.

Kérdező, nem tudom, szedsz-e valamilyen gyógyszert, bár van, akinek attól sem múlnak el a tünetei. Ha fogynod kellene, akkor gondolom alulműködésed van. Talán segít, ha tudod (nekem a belgyógyászom mondta), hogy a legtöbb pm beteg gluténérzékeny. Én még tejfehérjére is, sajnos. A glutén (és esetleges egyéb intoleranciát okozó fehérjék) kiiktatása az étrendedből sokat javíthat az állapotodon, és az energiaszinteden is. De emellett fontos a megfelelő étrend is.

2017. jan. 16. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, én nem takarózhatok egészségügyi problémával, mégis a "rekordom" alig egy hónap edzés volt:S, pedig az élet egyéb területein nem vagyok lusta.

Elég sok munka van tavasztól őszig a kertben, azt mind én csinálom, nyáron 15 km-eket kirándulok, ha van konkrét földrajzi cél hozzá. 3-4 megálló miatt soha nem ülök tömegközlekedési eszközre. Itthon is pakolgatok, renoválok stb. Egy időben jártam lovagolni, de akkor a ló lekötött, és nem magamra figyeltem, az klassz volt:)

DE! én alapból reggelre iktattam be az edzést, viszont azt vettem észre magamon, hogy 3 hét után már halogattam a felkelést is:S, csak hogy ne legyen időm az edzésre:S

Így én felhagytam vele, és az étrendemre koncentrálok. Nincs értelme kínoznom magam, amiket másoktól olvasok, hogy kikapcsolódnak, feltöltődnek, jobban érzik magukat mozgás után, nálam ezek a pozitív "tünetek" soha nem jelentkeztek, csak annak örültem, hogy vége van:S

2017. jan. 17. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!