Mit gondolsz a méretekről?
/Képet nem tudok hozni, mert nincs digitális fényképezőm és a mobilom sem fényképezős. Ez van, van aki nem teheti meg úgy, ellenben a sok kortársammal./
Nem: lány
Kor: 15
Magasság: 168 cm
Súly: 58 kg
Vádli: 39 cm
Comb: 55 cm
Köszönöm, annak aki segít. Én a vádlimat és a combomat túl vastagnak tartom. Esetleg, ha valaki tudna egy méretet mondani, hogy mekkora lenne az ideális és hogyan érhetném el, megköszönném. Netre legközelebb csak 2 nap múlva tudok jönni, amikor suliban lesz infó, addig sajna nem tudok válaszolni. :(
már megint te?:)
szerintem ez alkati dolog, valszeg, ha mindenhonnan fogynál egy kicsit, akkor fogynál csak a vádlidból is. Egyébként szerintem a comboddal nincs komoly baj, a vádlid egy kicsit tényleg soknak tűnik, de ez legyen a legnagyobb bajod!
Nekem nagyon hasonlóak a méreteim:
Kor: 23
Magasság: 168cm
Súly: 58kg
Vádli: 38cm
Comb: 51cm
Hát igen, elégé gyilkos vádlikkal áldott meg a genetika, de már megszoktam. Magassarkúval egész jól néz ki. Sztem teljesen jók az adataid...Legalábbis remélem, mert én is ilyen vagyok. :)
nekem is hasonlóak a méreteim.:
Magasság: 168 cm
Kor: 22
Vádli: 34 cm
Comb: 52 cm
Súly 54 Kg
(De nekem nem tetszik a combom, egy-két centivel max. szeretnék vékonyabbat.)
De nem vagyunk egyformák , Rajtad valószínűleg teljesen másképp oszlik el a súly. Nekem pl vékony(fiús)csípőm van. :( Nem vagyok egy homokóra alkat. A vádlim viszont tök vékony, viszont pocakos vagyok, de lehet h neked meg tök lapos hasad van. :) Ha nem tetszel magadnak akkor találj vmi sportot amit szeretsz, de ne kezdj el diétázni, max. száműzd a chip-et, hamburgert, kólát és társait.
Nem: Lány
kor: 19
Magasság: 169
súly: 52
vádli: 35
comb: 45
egy éve 15 kg-mal és sok sok centivel voltam több. Boldog voltam kiegyensúlyozott és egészséges. Most se vagyok vékony, de beteges lettem, gyenge az immunrendszerem és aggódnak értem.
Sztem nagyon jók az adataid ne akarj változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!