Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Véleményekre lenne szükségem!...

Véleményekre lenne szükségem! Szerintetek?

Figyelt kérdés
175-6 cm vagyok és nyáron elértem a 74 kg-t . Nagyon sok kritikát kaptam, főleg az anyósomtól (de neki úgy sem leszek sosem elég jó, már nem is akarok). De magamnak sem tetszetem. Most 62-3 kg vagyok de még mindig nem érzem elég jónak, mert a környezetem sem reagál a fogyásra. Vagyis, akik nem állnak közel annyira hozzám dícsérnek, és kb mindenki azt akarja, higy hagyjak fel a további diétával. De én mintha semmi különbséget nem látnék. Pedig -12 kg az nem olyan kevés. Szerintetek a magasságomhoz ez a súly nagyon sok? Vagy egyszerűen nekem van testképzavarom? Formálódni akarok, mert a csípőm széles, a hasam nem elég lapos stb.

2017. jan. 13. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nemed?
2017. jan. 13. 12:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt.. 19/N
2017. jan. 13. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
A 175 centidhez teljesen megfelelő a 62-63 kg, igazuk van azoknak, akik szerint szükségtelen folytatnod a fogyókúrát. Némi testképzavar tényleg lehet a dologban. Szerencsére a mérleg nem hazudik. Ha feljegyezted volna különböző méreteidet 74 kilósan, most egész biztosan azokban is csökkenést tapasztalnál. Anyóst ignoráld! Valószínűleg csak irigykedik a 19 évedre, és mérges, mert elszakítod tőle az ő kicsi fiát.
2017. jan. 13. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A hozzád közelebb állók valószínűleg azért nem reagálnak a fogyásodra mert sűrűbben látnak, és annyira nem tűnik fel nekik a változás, mint egy olyan embernek aki ritkán lát. A súlyod így számokban normálisnak mondható a magasságodhoz, de kép alapján lehetne leginkább ezt megmondani, mert nem mindegy a zsír-izom arány.

Vagy centizd le magad (derék,csipő,felkar,comb stb), abból is már többre lehet következtetni.

2017. jan. 13. 12:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És a méretekről.. annyit észrevettem, hogy akkor a 31-es nadrág volt pont jó rám most 27-28-as. Sajnos mérőszalagom nincs itthon, hogy lemérjem és tudom, hogy a mérleg nem hazudik de sokszor úgy érzem,elromlott stb. Hétfő 61,5 voltam és minden nap ha kb eszek 2 szendvicset úgy érzem, hogy híztam vagy 2 kgt. Ezt már túlzásba viszem :/
2017. jan. 13. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
A nadrág sem hazudik. :-) Igen, kicsit rágörcsöltél a témára. Nyugi, teljesen rendben vagy, a célod elérted. Most már nem baj, ha néha kicsit elengeded magad, de mérd magad redszeresen (heti 1-2 alkalom elég), hogy ne menjenek vissza a kilók.
2017. jan. 13. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is untig elégeddig fogynod, tovább ne.
2017. jan. 13. 13:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így lett egy kicsi önbizalmam is :)
2017. jan. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!