Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 évesen Desert szedése?...

17 évesen Desert szedése? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mar egy jo ideje dietazok mellette minden nap edzek van hogy napi 2-szer, vízhajtó teát is iszok ( ginseng slim) szalkasodni szeretnek megjobban ( 176cm 57kg) ezert vettem hozza egy kiegeszitot, de azt mondjak 17 evesen nem

Kellene a desertet szednem mert veszélyes, valóban ? Milyen hatása lenne amire azt mondjak veszélyes ? 17L

2017. jan. 9. 20:03
 1/7 anonim válasza:
Igen, sivatagot enni tényleg veszélyes. (Aki nem értené: angolul desert a sivatag)
2017. jan. 9. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az a desert, az lenne a vízhajtó? Egyébként baromi nagy baromság vízhajtót szedni. Az idősek szokták szedni akiknek víz megy a lábába.

A fogyásnál a víz az elengedhetetlen tényező. Egy nap 4 liter víznek be kell mennie a szervezetbe, így gyorsul az anyagcseréd és elősegíti a fogyást. Na meg a beállított étrend és a sport ami szükséges. Gagyi tablettákkal ne foglalkozz kislány, csak tönkremész.

Nincs már kedvem leírni részletesen hogy mit csinálj, ebben a kategóriában rengeteg kérdés van, sok helyre írtunk a témával kapcsolatban. Olvasgass.

2017. jan. 9. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Bár mondjuk most olvasom csak hogy 1176 cmhez 56kg????

Már 65 kg-nél abba kellett volna hagynod a diétázást. Én inkább tömeget növelnék már.

A te esetedben lehet elegendő a 2-3 liter víz is. És plussz kalóriabevitel és edzések.

2017. jan. 9. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:

akarom mondani 176cm *

Bocs, kicsit megremegett a kezem a sokktól. Manapság minden tini meg akar halni anorexiában?

2017. jan. 9. 20:37
 5/7 anonim válasza:

Jaja. Nem tudom, hogy miért.

Most komolyan:

Jobb anorexiával kórházba kerülni, akar meg is halni miatta, minthogy teltebb alkatú lany legyél???

2017. jan. 9. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is tömegelj.Dehát, tudom.. a mai lányoknak az a lényeg hogy 40körül legyen a mérleg..
2017. jan. 9. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
A helyedben inkább a megfelelo orvoson gondolkodnék, aki kikezel az anorexiámbol.
2017. jan. 10. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!