Valaki fogyott kalória számlálással?
szia. én múlthéten kezdtem egy diétát, dietetikus állította össze. az a lényege, hogy annyi kalóriát vigyél be, amennyi a szervezeted működéséhez szükséges (ez nekem 1350kcal). Ezt egy géppel állapította meg.
Múlthét hétfő óta másfél kilót fogytam, múlthéten egyszer tornáztam. (4hós kislányom mellett nem igazán jutott időm többször).
De arra is vigyázz hogy mit takar ez az 1000kcal (szerintem is kevés ez neked). Ne egyél köreteket, csak párolt husit, zöldséget, korpás kenyeret, rozskenyeret - keveset.
Ja, és még valami. Nekem 5 ször kell ennem, így nem éhezek.
második vagyok megint.
nekem így néz ki egy napom ( ez lesz a holnapim)
reggeli: tea, 1db korpás zsemle, 2dkg téliszalámi (vagy 6dkg sonka), 1dkg light margarin, 10dkg uborka, 1 alma = 307kcal
tízórai: 15dkg körte = 75kcal
ebéd: csontleves, sóskamártás (10dkg sóskából), 10dkg főtt burgonya, 1 db tükörtojás = 458kcal
uzsi: 2db abonett, 1dkg light margarin, 10dkg ubi
vacsi: virslisaláta, 6dkg rozskenyér: 389kcal
kicsit macerás h mindent dkg-ra kell kimérni, de egy hét után már megszoktam, h pl egy dkg vaj egy kis kanálnyi. a gyümiket se méricskélem: 1 alma, 1 körte, stb.
ha nem ilyen étrendet akarsz, akkor került a már ezerszer átrágott dolgokat: köretek, zsíros ételek, rántott dolgok, zsíros sajt, stb. inkább csak light dolgokat (margarin, üdítő) fogyassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!