Fogyókúrában mennyire megengedettek ezek a Knorr kinai alapok csibemellre?
Vegyél inkább fűszernövényt, vagy szárított fűszert. Pl. bazsalikom, zsálya, rozmaring, oregánó stb.
De akár citromosra is csinálhatod.
Én úgy szoktam, hogy a csirkemellet szeletekre vágom, sózom borsozom, majd rászórom a fűszert és vagy zacskóba rakom, vag ütőpapírt ráterítek és egy kicsit sodrófával vagy kloffolóval beleütögetem a fűszert. Aztán serpenyőben megsütöm. Isteni, én imádom. Fűszereket nyugodtan használhatsz, nem kell csak úgy a sima csirkemellet nyomni mindig. De akár grillezel mellélyük zöldséget, vagy összedobsz egy paradicsonyomos fűszeres mártást mellé, az is szuper. Sokkal jobb, ha Te magad készíted el, mintha a porokat használod. :)
3. Bocs, de nekem sincs itthon, csak tudom, h van ilyen így sajnos én sem tudok infóval szolgálni, ezért is kérdeztem meg :D
1. Nagyon koszonom a normalis valaszt es a tippet, kiprobalom!
Szívesen! :)
(Most látom, hogy azt írtam ütőpapír :D :D Szóval az sütőpapír lenne, nyilván! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!