Napi 1 db. (fél liter) knorr gombakrémleves? 2 hónap alatt mennyi megy le?
Nincs ezzel semmi bajom, imádom és a gyomrom már össze szűkült. Mennyit fogyhatok 2 hónap alatt?
(Csak a kérdésre kérnék választ)
Hány kg zsírt fogsz elveszíteni? Semennyit.
Hány kg izmot és vizet fogsz elveszíteni? Elég sokat, bár nemmindegy, hogy 50 vagy 100 kiló vagy. Kb 12-14 kiló izom és víz veszteségre tippelek.
Első vagyok, teljesen értelmes választ kaptál, főleg ahhoz képest, hogy alapjáraton elég bunkó vagyok. Sőt.
De ha nem hízok pár kilót, akkor befognak rakni a pszichiátriára, tehát úgymond eléggé gyakorlott koplaló vagyok, így őszintén mondhatom, hogy nem kéne ezt csinálnod. Pont láttam egy dokumentumfilmet, 2 újságíró nő koplalt kb 3-4 hónapig, hogy kipróbálják, hogy átlássák, hogy milyen betegség is az anorexia. Nos, próbáltak leállni, de nem tudtak, mire véget ért a program, folytatták a koplalást, és kialakult náluk az étkezési zavar. Szóval eléggé gyanús vagy nekem, mert az a kemény 2 hónap eléggé megváltoztathatja az életed.:D Én nem mondom meg mit csinálj, nem szidlak, mert képmutatás lenne, nekem aztán semmi jogom hozzá. Csak azt mondom, hogy gondold meg, mert most mindent megadnék azért, hogy engem valaki fejbe bólintson, mikor elhatároztam, hogy na én most nem eszek semmit. Jó, bár nem így kezdődött, ez most egy lerövidített változat, de a lényeg: ne rontsd el az életed. De mint mondtam, ez csak egy baráti tanács. A te életed.
Ha heti egy kiló mínusszal is megelégszel és legalább 15 percig hajlandó vagy mozogni én egészségesebb megoldást javasolnék. Egyébként szerintem 15 perc futás kevésbé megeröltető mint az éhezés, kevesebb ideig is tart. A gyomrom nekem is szűk, de úgy, hogy én naponta 5x eszek legalább (2 szelet toast kenyértől már tele vagyok régen meg 3 nagy zsemlét is megettem egyszerre) és közben aszalt áfonyát nassolok. Heti mínusz egy kiló. Én a helyedben a kényelemre és az egészségre szavaznék. Ha kíváncsi vagy az étrendre írj rám.
Mellesleg nagyon megfogod útálni azt a gomba levest, de az összes zacskós levest is. Én azért ettem minden nap tavaly, mert nem tudtam főtt kajához jutni. 2-3 hét után már hányingerem volt tőle.
Ha csak úgy akarsz fogyni hogy megvonod a kalóriát akkor tényleg csak az izom és víz tűnik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!