17 éves lány vagyok 162 cm 72 kg. Nagyon sok ez a testsúly, mennyit kéne fogyjak?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 16:12
1/5 anonim válasza:
Neked kell érezni, sok-e.
Nekem sok lenne, 160 magassághoz a 60 kiló volt a max., amivel még jól éreztem magam, de aztán attól is megszabadultam és most még jobb.
2/5 anonim válasza:
Igen, ez már mindenképpen sok.
Addig fogyj, hogy normális testzsírszázalékod legyen, azon belül pedig ami neked tetszik.
3/5 anonim válasza:
Ha 10 kg-ot fogysz, akkor még mindig teltkarcsú, töltöttgalamb maradsz. Ha húszat, akkor normál alkatú nő. Persze sok függ a csontozat felépítésétől és a csontozat adta testarányoktól.
4/5 masni1 válasza:
Szia ! Ha 7 kilót lefogysz, már a testtömeg-indexed a normál tartományban lesz. Annál többet nem érdemes fogynod ( max 10 kg ). És fogadd el, hogy a "van mit fogni rajta" típusú csaj leszel egész életedben. Igazi pasik kedvence, anyatípus!!!!
5/5 anonim válasza:
"anyatípus"
Jesszus, fogom a fejem. Nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!