Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket tudnék enni...

Milyen ételeket tudnék enni diéta alatt? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Eddig a csirkemell tojás hal sajt kombináción kívül semmi ötletem nincs.
2017. jan. 5. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

2017. jan. 5. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Főtt cékla, savanyúkáposzta, káposztaleves- és főzelék minden mennyiségben.
2017. jan. 5. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Akármilyet. Diéta, ízlés kérdése.

Én ma zöldborsófőzeléket eszem sajtos sült habbal, utána piskótát barackkal és csokiszósszal (tegnap meggylekvárral és kávélikőrös krémmel ettem) s némi földimogyorót. Mást is, de hosszú lenne leírni, pedig már sokat egyszerűsítettem.

Sokszor eszem rántottát és töltött tojást, valamint zöldséglevest is.

Van millióféle zöldségétel, húsétel, zabkása, túró, bármi.

Milyen a diétád? A leírásból nem jött le, hogy mennyi szénhidrát fér bele. A csirkemell durván sovány, a tojás és a sajt zsíros, a hal lehet soványabb és zsírosabb, szénhidrátforrás a leírásban nincs...

2017. jan. 5. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Főzelékeket, csicseriborsókrémet, házi padlizsánkrémet, húsféléből mértékkel szinte bármit, sok zöldséget nyersen, párolva, sütve, grillezve, turmixolva, friss zöldfűszerekkel (ablakban is megnő), túrót édesen vagy sósan, cottage cheese-t, tofut stb. stb.
2017. jan. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!