Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok dolgokat miert rossz...

Írnátok dolgokat miert rossz kövérnek lenni? (Motivációként)

Figyelt kérdés
3 hónapja fogyozom most epp nagyon nehez, de ha olvasnék nehány ilyen mondatot tuti nem jönne meg a kedvem a zabáláshoz :D

2017. jan. 3. 19:53
1 2
 11/17 llorTllorT válasza:
51%
#10 ha rám írtad , hogy hópihe akkor egy ilyen hóeséstől eljönne az apokalipszis 😂😁 ahhoz én túl nehéz vagyok minden szempontból.
2017. jan. 3. 21:16
 12/17 anonim válasza:
100%

Ülés közben olyan érzés, mintha egy vízzel teli labda lenne az öledben, felállva meg elkezd lelógni az egész tested. Csak olyan ruhát vehetsz fel, amiben nem látszik a háj, strandra meg tilos menned, mert rosszul lesznek az emberek.

Nekem ez bőven elég volt, hogy diétázzak.

2017. jan. 3. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Ízületi betegségek, szívbetegség, a belső szerveidet körül veszi a zsír, cukorbetegség. Ha az érzelmeket nézzük ,akkor én pl önbizalomhiányos voltam , ebből következett hogy nem kezdeményeztek a pasik nálam.
2017. jan. 4. 10:43
 14/17 anonim válasza:

Ha nem teszel semmit ez ellen úgy fogsz járni mint ez a férfi:

[link]

2017. jan. 4. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Dugnálak! Imádom a kövér csajokat.
2017. jan. 4. 23:11
 16/17 anonim válasza:

Sokkal nehezebb part keresni

Kevesebb az onbizalmad

Sok ember fog furan nezni rad az utcan (lehet h ez nem igaz, de jo motivacio nem?😂)

Nem latod magad szepnek

Nehezebb mozogni

Betegsegeid is lehetnek

Konnyebben lebetegszel

2017. jan. 6. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:

A kövérek büdösek. Főleg nyáron.

Nem tudnak felvenni lazább ruhákat, ezért izzadnak. Amelyik meg felmer venni egy rövidnadrágot vagy pólót, ne adj isten szoknyát, az nevetség tárgya az utcán.

Normális testalkattal könnyebb öltözködni.

Biztos talál magának tetsző ruhát.

Jó érzés, ha végre nem izzad az ember, mint egy ló és nem fullad ki már a második emeleten lépcsőzés közben.

Jó érzés megenni egy gombóc fagyit az utcán úgy, hogy közben nem érzi azt az ember, hogy a többiek elítélik érte, hisz úgyis kövér.

Jó érzés a cukrászdában úgy sorban állni, hogy a hátad mögött nem súgnak össze: "nézd a disznó kizabálja a pultot".

Jó érzés tudni, hogy talán 50-60 évesen nem kell gyógyszerekre költeni időskori diabétesz miatt. (Az elhízás felgyorsítja a folyamatot és súlyosbítja is)

Nagyon nem mindegy, hogy mikor az ember a 40-es éveiben elkezd erősen rakodni zsírban az eleve 20 kg feleslegre szed fel még 10et, vagy a normál testalkat "alakul" át kissé.

Ugyanez igaz a nők esetében a szülésre is. Ráadásul túlsúllyal olykor nehezebb a teher beesés, főleg ha már kialakult az IR. És a terhesség is jobban megviseli az eleve kövér nőket. Gondolj bele az eleve cipelt plusz 20 kilóra még ŕájön minimum 10 (jó esetben).

2019. jún. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!